S P L A T

S P L A T forum


You are not connected. Please login or register

Ny ligastruktur?

Go down  Besked [Side 1 af 1]

1 Ny ligastruktur? on Tors 9 okt 2008 - 23:46

ReelaX / Bo

avatar
Hobbit Grisetyv
Jeg har tænkt over at vi måske kunne indføre en ligastruktur som minder om den de har i arosBB. Det kræver dog mindst 8 hold og gerne et lige antal.

I det indledende gruppespil vil holdene blive delt op i to. Lower Division og Upper Division. Denne indeling vil ske efter holdenes Team Value. Holdene med højst TV vil altså blive placeret i UD og holdene med lavest TV vil blive placeret i LD. Der vil om muligt være lige mange hold i UD og LD, men er dette ikke muligt vil der være et ekstra hold i UD. Kvalificeringen til Play-Off foregår på sædvanlig vis. Med fx 8 hold vil de to bedste hold fra hver division gå videre til semifinalen, hvor nr. 1 fra UD møder nr. 2 fra LD og omvendt.

Fordelene ved dette vil være at hold med lavere TV(nye hold) har langt større chance for at komme i Play-Off og coachene vil sandsynligvis synes det er betydeligt sjovere at spille.

En ulempe er at holdene fra UD vil være klare favoritter i semifinalerne og nogle hold fra UD som ikke kom i Play-Off kan føle sig snydt.

Jeg synes selv det kunne være en god ide at teste dette system i en sæson. Det ville være fedt at se nye hold og ikke mindst nye coaches klare sig bedre og dermed spille med større spilleglæde.

Hvad synes i?

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen  Besked [Side 1 af 1]

Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum