S P L A T

S P L A T forum


You are not connected. Please login or register

The Legendary Lich-hand league - Opråb!

Go down  Besked [Side 1 af 1]

1 The Legendary Lich-hand league - Opråb! on Man 10 nov 2008 - 13:36

princelarming

avatar
Barbar Barber
Hey kære deltagere i TLLHL.

Der er gået næsten halvanden måned siden vi sparkede og slog Ligaen igang, og det betyder at hvert hold gerne skal have spillet cirka tre kampe.

Der er masser af spillere der har opnået dette, og endda en del der har fået flere end tre kampe... Til dem vil jeg bare sige: FED!!!

Desværre er der også deltagere der ikke har nået deres to-tre kampe. Dette er begyndt at have en negativ effekt på de andre deltagres holdning til at spille kampe, på den måde at dem der allerede har spillet tre eller fire kampe ikke har lyst til at spille flere før dem der er "bagude" når op på niveau. Det er noget jeg som Commish' ikke kan sidde overhørig.

Hermed følger en generel opfordring: Til dem af jer der endnu ikke har spillet de cirka tre kampe som ligaens regler foreskriver, vil i ikke se at komme igang?
og dem af jer som er holdt op med at spille kampe, fordi der er andre der ikke er oppe på niveau, begynd igen! Tag eventuelt og udfordr dem som ikke har spillet så mange kampe endnu...

Håber ikke dette ses som et surt opstød, for det er det ikke tænkt som ;-)

PS: Hvis der er nogen af jer der ikke længere ønsker at deltage i ligaen, men ikke kan få sig selv til at melde jer ud, så tag lige og sig til, så vi kan få overblik over deltagende hold.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen  Besked [Side 1 af 1]

Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum