S P L A T

S P L A T forum


You are not connected. Please login or register

Chaos Kings

Go down  Besked [Side 1 af 1]

1 Chaos Kings on Ons 12 nov 2008 - 2:56

ReelaX / Bo

avatar
Hobbit Grisetyv
Shockbølger i Chaos Kings lejren!

Efter Chaos Kings meget skuffende ikke kvalificerede sig til finalen var det forventet, at der ville rulle nogle hoveder! Det var derimod ikke forventet at fyresedlen ville gå til holdets anfører, den berygtede Doom Bellow!
I et interview med giver Bone Toughhand, holdets træner, følgende forklaring:

Reporter: Hele følgeskabet til Splatcuppen er i shock! Hvad skyldes denne fyring? Har han spist endnu en beastman?
BT: Der er simpelthen ikke plads til den slags svingninger i præstationerne, som Doom Bellow på det seneste har vist i specielt negativ retning! Spiller en spiller ikke godt nok ryger han ud om han så hedder Doom Bellow eller Reeje...Reeka.....nu har jeg allerede glemt hvad den mide hed. Bliver en spiller skadet er det også ud! Der er ingen plads til svage eller ustabile spillere af nogen slags på dette hold! Vi spiller finaler, ikke bronzekampe!! Til helvede med den uduelige ko!!!

Doom Bellow var dog en stor favorit blandt holdets fans og ikke mindst i hjemlandet i det kolde kaotiske nord. Rygterne går sågar på at guderne skulle være utilfredse med Bone Toughhands beslutning!
Det ellers så stabile hold går for første gang en usikker fremtid i møde. Vil trænerens hårde linje vise sig at være den rigtige, vil guderne straffe holdet i savnet af den blodtørstige Doom Bellow og hvordan vil holdet nu klare sig mod de andre stærke hold i ligaen?

Vis brugerens profil

2 Re: Chaos Kings on Tors 13 nov 2008 - 23:27

Low Riders


Gnom Svinehyrde
Ét minuts intens jubel før næste kamp burde vist være på sin plads! lol! Efterfulgt af en sæson af intense gråd, et Chaos hold der ikke laver turnovers mere affraid

Vis brugerens profil

3 Hvad skal der blive af Chaos Kings!? on Ons 23 dec 2009 - 20:47

ReelaX / Bo

avatar
Hobbit Grisetyv
Efter gårsdagen ydmygende nederlag til Legion of Pestilence har Bone Toughhand forladt skuden!

Der udspillede sig et stort drama igår, da Tremblebane i andet minut af kampen fik en slem skade. Da den dertil hyrede voodoo-apoteker viste sig at være stangstiv, som en følge af for meget rum, valgte Bone Toughhand at sparke ham langt ud af stadion.
Det skulle han derimod komme til at fortryde, da en usel rotter senere benyttede et spyd (hvor kom det fra!?) til at foule en falden NidaZkull. Dommeren viste straks den usle kødbunke ud, men for sent. NidaZkull må nu dele sin plads i helvede med alle de sjæle, som han selv har forvist dertil!

Rygterne omkring Chaos Kings fremtid er mange. Nogle lyder på at holdet er stoppet for altid, mens andre går på at holdet efter nuværende sæson vil trække sig for senere at vende frygteligt tilbage! Seneste nyt fra Chaos Kings lejren går dog på at Gallgrue midlertidigt har overtaget pladsen, som spillende træner, samt at en rookie minotaur har trænet med de seneste par gange!

Vis brugerens profil

Sponsored content


Tilbage til toppen  Besked [Side 1 af 1]

Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum