S P L A T

S P L A T forum


You are not connected. Please login or register

"The Couch Cup" recap

Go down  Besked [Side 1 af 1]

1 "The Couch Cup" recap on Søn 15 feb 2009 - 14:26

princelarming

avatar
Barbar Barber
Hej Folkens!

Så fik vi endelig afholdt, og (næsten) gennemført en lille firespillers-turnering efter de nye regler!

The Couch Cup løb af stabelen d. 15 februar, og blev spillet mellem Defenders of Faith, Sunday Snacks, White Strikers og Black Breakers.
Opbygningen var en Knock-Out-turnering, med præmier til både 1., 2. og 3-pladsen. De indledende kampe skulle stå imellem Inducement-støttede Sunday Snacks og White Strikers på den ene bane, og Defenders of Faith mod Black Breakers på den anden.

Kampen mellem White Strikers og Sunday Snacks var en næsten lukket affære fra slutningen af første halvej, hvor de undertippede Orker klamrede sig fast i så mange blocks som muligt mod de overkvalificerede og velspillende Strikers. Om orkerne overhovedet kom til en scoring er ikke denne skribent bekendt, men det virker meget usandsynligt. Strikers videre til finalen.

I kampen mellem Defenders og Breakers var det anderledes spændende, trods at elverne havde en meget velspillende første halvej, hvor de gale og morderiske Blitzere hos Breakers ikke præsterede at skabe det nødvendige forspring i reserver, som de efterhånden har vænnet sig til at spille efter.
Første halvej luttede 2-0 til elverne, som gik til pause med en komfortabel føring.
Anden halvej var lige så spændende som første, idet Breakers efter to ture scorede til 2-1 og så derefter brød elvernes offence, efter et failed pass attempt bag linien. Det lykkedes Breakers at holde bolden til idst i første halvej, og dermed gik kampen ud i forlænget spilletid. Her have Coachene ikke læst nok på lektien, og de regnede med at der skulle spilles en hel halvej, trods at det faktisk bare var den første der fik scoret der vandt kampen.
Breakers vandt coin-tosset, og satte sig hurtigt på banen, med blitzes og blocks, hvorefter de langsomt bragte bolden mod endzone. Et riot i begyndelsen af tredje halvej trak noget tid af uret, og ellers gik halvejen langsomt mod den endelige 3-2 sejr til Breakers. Breakers videre til finalen.

Finalen stod da mellem Breakers og Strikers, som begge spillede godt og sikkert igennem første halvej, til en 1-1 stilling ved halvejen. Så skete det næsten utænkelige, at en Breakers fan kastede en sten ind på banen i anden halvej, og den ramte kaptajnen fra Strikers så uheldigt, at han døde! Da nyheden nåede banen fra omklædningsrummet, hvor han hurtigt var blevet båret ud, blev der afholdt 1 minuts stilhed, hvorefter kampen gik igang igen.
To hurtige scoringer fra begge hold, med Strikers i front og Breakers halsende efter satte tempoet , og endnu en Strikers-spiller blev båret af banen... Deres up-and-coming thrower som ellers var spået en god fremtid hos holdet fik at mærke hvad Keran "kneecapper" fra Breakers spiller for...
I kampens sidste sekunder skulle Big D blitze Boris "Backbreaker" for at befri den boldholdende catcher fra hans klamme greb, så det afgørende mål kunne scores, men desværre for D løb han istedet ind i Boris' udstrakte næve, og kampens regulære spilletid endte 3-3. Overtid!
Til Breakers store fortrydelse vandt Strikers Coin-tosset, og satte sig på banen for at sætte det afgørende point på tavlen. Men bolden, der lå næsten på Line of Scrimmage blev årsag til et hurtigt Blitz fra Breakers, der lagde Big D ned, for at sætte en catcher i scoring position, og endda dække godt op for Strikers angreb. Efter et hurtigt hand-off havde Strikers dog en halvvejs opdækket catcher med bolden i scoring position, og kunne næsten smage sejren. Men igen trådte Keran "Kneecapper" til, og smækkede den lille catcher i jorden efter et dodge, hvorefter Breakers solide, omend ikke så populære eller agile, thrower, sammenlignet med Big D, kunne sende bolden til deres ene reciever i scoring position, der med en kraftanstrengelse sprang over lininen til Endzone til slutresultatet 4-3! Breakers vandt Couch Cup og de 70.000 guldstakater! Der er tale om at de måske endda investerer i en Ogre, som har manglet på holdet i mere end tyve kampe... Open try-outs næste uge...

Bronze-kampen mellem Sunday Snacks og Defenders of Faith spilles på et senere, og endnu ikke fastlagt tidspunkt.

Over and Out!!

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen  Besked [Side 1 af 1]

Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum