S P L A T

S P L A T forum


You are not connected. Please login or register

Nekrolog

Go down  Besked [Side 1 af 1]

1 Nekrolog on Søn 15 feb 2009 - 22:42

princelarming

avatar
Barbar Barber
I Black Breakers tre-og-tresindstyvende kamp skete det utænkelige: deres stjerne-catcher, og "Hall of Fame" runner-up, James "super-speedy" Gurnarsson blev endeligt og endegyldigt sacked.

Kampen stod mod Middenheim Maulers, og det var en hård kamp, både på banen og udenfor, idet temperaturen omkring slutningen af første hlavej og starten af anden halvej nåede op på næsten 45 grader. Denne intense hede sendte mange af Breakers vante defence-spillere ud af kampen, med dehydreringer og hedeslag, og derfor blev Breakers nødt til at sende James på banen i Defence.

I et håb om at hans hurtighed kunne redde ham, og at hans holdkammeraters ondskabsfuldhed overfor modspillerne ville reducere ulempen ved at spille med kun 10 effektive spillere på banen, gik Breakers dog selvsikre ind til kampen. Vejret slog da også om i starten af anden halvej, og køligere luft sikrede flere spillere klar til næte drive, men da skulle det vise sig at være for sent.
Maulers offence sendte nogle mænd dybt, og Breakers defence dækkede op efter evne, mens James, med sin vante hurtighed løb langs Breakers egen endzone-linie. Da løb en at Blitzerne fra Maulers ned for at se om han kunne lokke James ind i et hjørne, og måske standse hans løben. Breakers Quarterback Berg Nathanson løb sin hurtige medspiller til hjælp, og lod James selv slå ud efter sin angriber, med Quarterbackens hjælp. Men skæbnens usikre og lumske vinde ville at James' arm var kortere end blitzerens, og det var derfor ham selv der bed i græsset...

Lægerne var længe usikre om de præcise skader på James nervebaner, men da dommen endelig kom tilbage fra lægeaflukket, var det dystert nyt for Breakers og deres fans: James ville enten miste livet, eller evnen til at spille Bloodbowl...

James' holdkammerater løftede opgaven efter James skade, og gennem rendyrket ondskabsfuldhed og voldelig adfærd, der ikke tolereres andre steder end i krig og på Bloodbowl-banen, lykkedes det dem at vinde kampen 4-3, samtidig med at de lavede 9 bekræftede Casualties på Middenheim Maulers, hvilket er holdrekord. "Vi brækkede deres ben for James" udtalte kaptajn Boris "Backbreaker" efter kampen.

Da nyheden spredte sig, kom der tilkendegivelser fra så forskellige sider som White Strikers head coach, coachene fra Dashling Dark Destroyers og Defenders of Faith, og endda også fra Mighty Horns Unlimited's head coach, som ikke har udtalt sig til pressen længe. Der har også været et langvarigt rivaleri mellem Breakers og Mighty Horns, som er vokset fra fjendskab over til gensidig respekt og frygt. Det var i de tilbagevendende kampe mod Mighty Horns, at James udviklede den hurtighed, som vandt ham så megen ros.

Længe leve James Gurnarsson, æret være hans minde.

James "Super-speedy" Gurnarsson:

MA:10
ST: 2
AG: 3
AV: 7

Skills:
Dodge, Catch, Block, Sprint, Sure Feet, Sidestep.

Completions: 0
Touchdowns: 81
Casualties: 2
Most valuable player Awards: 5
Starplayer points: 272

Cost: 210.000

Vis brugerens profil

2 Kapitän Nelsons Nekrolog on Tors 19 mar 2009 - 16:57

rass

avatar
Halv-elver Bondemand
White strikers captain Vernon Nelson afgik ved døden i overtime i den første af "Couch Cup" finalerne. En sten kastet fra tilskuerne blev Nelson endeligt og de fans der elskede ham endte på tragisk vis med at blive hans skæbne. På banen var Nelson en hård negl der altid var svær at sende til tælling, hans senede og agile krop har givet ikke kun Strikers fans men Bloodbowl fans idet hele taget uforglemmer oplevelser på banen. Han var omdrejnings punktet for den gyldne periode i Strikers historie hvor han i offense spillede "blindside reciever" og i defense åbnede han modstandernes "Cage",men han var også med da holdets nedtur begyndte, han var typen som kunne afgøre en kamp på egen hånd og modsat hvis han havde en dårlig dag kunne sætte alt overstyr for hele holdet. Hans minde står tilbage som en af de største atleter der mestrede alle dele af det brutale spil. Nelson var med helt fra start hos Strikers en af de bærende krafter og spillede i alt 81 kampe. Hvor han altid har haft kult staus hos Strikers fans opnåede han 4 fire kampe før sin død legende status på spaltcuppets spillerrangliste.

Coachen, bestyrelsen og spillerne har efter et møde oplyst at jersy nr. 1 suspenderes på ubetemt tid til ære for den døde kaptajn som spillede med dette nr på ryggen.

Nelson, Vernon: Blitzer

Stats:MA-6(7) ST-3 AG-5 AV-9

Skills:block, tackle, strip ball, passblock

Ranking: Comp 14 - TD 35 - Int 1 - Cas 8 - MVP 9. Total starplayer points= 182(legend) last estimatet cost: 260.000

Vis brugerens profil

3 Re: Nekrolog on Man 8 jun 2009 - 22:18

princelarming

avatar
Barbar Barber
Så gik det galt for Manglin' Midgets... I en fadæse af en kamp mod Blue Moon Bashers lykkedes det for deres stjerne-blitzer og Kaptajn Prins Larek at slå sig selv ihjel mod en Squig!! Der er ikke meget andet at sige end at dværgene er 33 nede i TR, og ikke engang har penge til at erstatte de tabte spillere, da en long beard gik med Prinsen i døden... Eneste trøst var den døde Black Ork og -1 AV til Bashers main Ball carrier... Lille trøst til et stort tab.

Prins Larek "Lefty" Gurnarsson:

MV: 5
ST: 4
AG: 4
AV: 9

Skills: Block, Mighty Blow, Stand Firm, Sure Hands.

Savnet, og vil blive hævnet!

Vis brugerens profil

4 Re: Nekrolog on Tirs 9 jun 2009 - 1:53

Janushedemann

avatar
Halv-elver Diplomat
Shit mayn!

Så gik det ned da dværgene drak deres eget pis! No more Griff Ober-Dwarf til The Midges!

Yet another Star Captain Bites the Dust!

Rest in peace

/J

Vis brugerens profil

5 Re: Nekrolog on Tirs 7 jul 2009 - 13:12

R-kølle

avatar
Menneske Svaneridder
Der erklæres i disse dage en 14 dage lang landesorg for alle rotter efter den formidable gutterrunner cous-cous tog billetten. Spilleren som var hadet af langt de fleste throwers i ligaen, me på samme tid også dybt respekteret fik knækket nakken i den sene kamp mod de nu for evigt hadede Dark Sky Devastators som på grusomste vis og uden respekt for spillets gentlemanregler ødelagde en fantastisk stjerne.
Heldigvis har Dazling Dark Destroyers allerede ydet deres hævn over morderen og han kommer nok heller aldrig til at spille bloodbowl igen.

Cous-Cous
MA: 9
ST: 3
AG: 5
AV: 7

Skills:
dodge, block, horns, strip ball

En spiller som vi blive savnet og for fremtiden vil rotterne forsøge at hævne ham overfor alle hold de møder!

Jeg græder i mellemtiden den salten tårer og hvor er det uretfærdigt når man tænker på hvor længe han har overlevet med 6 i armour Sad

Over and out
R-Kølle pirate

Vis brugerens profil

6 Re: Nekrolog on Tirs 7 jul 2009 - 14:07

Janushedemann

avatar
Halv-elver Diplomat
For satan mand, der bliver godt nok grindet spillere for tiden.
Rasmus mistede lige 3, deriblandt hans nyinkøbte Breakers dræber-maskine (Tak Jonas, ja okay, det var ikke sødt sagt, men alligevel...)
Jonas sine syge styrke 5 Blackorc, og nu den sygeste sygeste skaven G Runner.
For ikke at nævne Midgets, som bare generelt kommer i mølle og får på munde.

Det ser ud som om Khorne hygger sig gevaldigt med hans nye skulls.


"Blood for the Blood God, Skulls for the Skull Throne"

-Unknown follower of Khorne

/Janus

Vis brugerens profil

Sponsored content


Tilbage til toppen  Besked [Side 1 af 1]

Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum