S P L A T

S P L A T forum


You are not connected. Please login or register

The Couch Cup 3 recap

Go down  Besked [Side 1 af 1]

1 The Couch Cup 3 recap on Søn 8 mar 2009 - 0:47

princelarming

avatar
Barbar Barber
Så blev Couch Cup spillet for tredje gang!

I de to indledende kampe stod Hologoffs Hellions overfor Middenheim Maulers og Black Breakers stod over for Blue Moon Bashers.

I kampen mellem Hologoff og Maulers kom menneskene foran 1-0, og derefter 2-0 efter flere beklagelige fummelspiele af dværgene og deres slaver. I anden halvej lykkedes det dog for Hologoff at mindske til 2-1 men der var kampen alligevel så langt henne at en sejr var udenfor rækkevidde...

I kampen mellem Bashers og Breakers bragte menneskene sig heldigt foran til 1-0, derefter endnu heldigere til 2-0 og sidst men ikke mindst til 3-0!!!
I anden halvej vendte lykken og et langt sejt træk til scoring fik orkerner reduceret til 3-1. Sejr til Breakers.

Finalen stod derfor mellem Breakers og Maulers, og det så ud til at blive en særdeles voldelig kamp! på trods af at Breakers rekord-indehavende tæskemaskine af en kaptajn måtte sidde kampen over efter et hårdt slag fra en Basher-blitzer fra tidligere kamp lykkedes det på et Quick snap at sende to catchers i Cas-boxen i første tur! Den ene kom aldrig til at danse igen... Halvejen endte med en scoring til begge hold og lidt tæsken frem og tilbage, mest mod breakers der havde 2 cas og fire knock-outs imod sig. Maulers Blitzer holdt dog også en plads på bænken mens han beklagede sig over en gevaldig hovedpine... Da Maulers skulle til at gå i offence igen, og havde formet en ond borg midt på banen, lød der et øresønderrivende brag, og fire af mændene eksploderede i et inferno, som Breakers indkøbte Wizard lod regne ned over banen! Efter et kvikt løb skaffede Stjerne-catcheren hos Breakers bolden og scorede til 2-1! Derefter gik det gik det stærkt, da der kom et blitz, igen til Breakers fordel! Sparket lå godt, og trods et timeligt blitz med strip ball fra en Mauler-blitzer, gik det nemt med at få scoret, så der stod 3-1 til Breakers!
Det skulle også blive kampens resultat, da et langt sejt træk af Maulers mod endzone endte i et udsigtsløst blitz mod breakers Stand-firm Guard, af boldholdren selv, så han måtte løbe af omveje og til sidst gled et par fod fra endzone... Kampen endte med 6 Casualties mod Maulers og 4 mod Breakers.

Breakers vinder deres 2. Couch Cup, og regner med at indkøbe en Ogre!!

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen  Besked [Side 1 af 1]

Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum