S P L A T

S P L A T forum


You are not connected. Please login or register

The Legendary Lichhand League - Finale

Go down  Besked [Side 1 af 1]

1 The Legendary Lichhand League - Finale on Fre 10 jul 2009 - 13:56

R-kølle

avatar
Menneske Svaneridder
Finalen som alle havde set frem til, den kamp som generationer fremover skulle komme til at henvise til, skulle endelig afvikles. De to finalister Clan Scryre KIll-Kill United, fremover blot United og Dazling Dark Destroyers, fremover blot destroyers havde brugt lang tid på at planlægge denne kamp og begge trænere var derfor meget oplagte da dagen for afholdelse endelig oprandt.

Fra begge hold kunne noteres et rimeligt acceptabelt fremmøde af fans dog synes der at være en anelse flere United fans end Destroyer fans. Det bliver spændende at se hvordan det kommer til at have indflydelse på kampen. Det er imponerende at se så mange fans på stadion til trods for den silende regn som helt sikker kommer til at spille en rolle for hvordan de to hold har tænkt sig at spille.

United vinder cointoss og vælger at være i angreb til at begynde med. Destroyers stiller op i forsvar og det ser ud til at Destroyers har lært lektien fra holdenes indbyrdes kamp i det indledende spil. Forsvaret står derfor dybt med et lille trekløver midt på banen og en linie på tværs af banen helt nede ved holdets egen endzone. trekløveret udgøres af de to dygtige boldfangere Cous-Cous og Fuck-Fuck og den store tunge ratogre Lambi-Lambi.
United stiller op til angreb og klar til at blitze Cous-Cous som de har set sig meget vrede på. Da kampen fløjtes igang lyder der et brøl fra Uniteds fans som ser ud til at anspore holdet til større præstationer i kampen. Det Lader altså til at overvægten af United fans får en indflydelse på kampen allerede fra starten.
United spiller flot og får bolden under kontrol og fornuftigt dækket op. Nu begynder destroyers forsvar at røre på sig og deres frygtede blitzer Kiss-Kiss styrter frem over banen og langer Grits Gutcutter, den ene af uniteds meget hurtige gutterrunnere, en ordentlig en på masken så hans hoved bagefter sidder i en underlig vinkel, det er dog ikke værre end at rotten efter kyndig behandling af uniteds læge og massør kort efter er tilbage i reserves boksen.
United ser deres mulighed for at komme foran men uheldigvis for dem har Kouratz-Ratz ikke fået bundet sine støvler ordentligt og snubler med bolden som nu ligger løs, dette udnyttes på det groveste af Cous-Cous som på trods af det dårlige vejr erobrer bolden for fødderne af to af Uniteds spillere. Efterfølgende undviger han deres vilde slag og flytter bolden langt ned på Uniteds banehalvdel. I mellemtiden har Kiss-Kiss været igang igen og sendt Uniteds ratogre Rot-Bot ud i knockout boksen. Kort efter lykkedes det for Cous-Cous at løbe bolden ned i uniteds endzone og dermed score kampens første touch-down, Destroyers er foran 1-0.

Igen stiller Destroyers op med en linie dybt på egen banehalvdel og ratogre og 2 gutterrunners midt på banen. Da united skal til at stille op må de stadig undvære deres ratogre som ser ud til at have fået mere end han kunne holde til. Bolden sparkes sikkert op på uniteds halvdel, men igen gør kouratz-ratz uheldigt opmærksom på sig selv da han glider i en mudderpøl og bolden er dermed ikke sikker da destroyers forsvar begynder at rykke på sig. Fuck-Fuck viser sig fra sin bedste side og dodger gennem Uniteds forbavsede angreb og erobrer bolden nede på uniteds banehalvdel. Det tager dog ikke Jaja Sharpspike mange sekunder at genvinde fatningen og han drejer hurtigt omkring og fanger Fuck-Fuck i en tackling som gør at Fuck-Fuck må bæres af banen og tilbringe lidt tid i KO-boksen. Desværre for united er Kouratz-Ratz ikke færdig med at brilliere med sin uduelighed og endnu en gang mislykkedes det for united at få bolden under kontrol da bolden, som det retfærdigvis skal siges på nuværende tidspunkt er smurt ind i lige dele blod og mudder, glider ud gennem fingerene på Kouratz-Ratz.
Kiss-Kiss har i mellemtiden fået færten af endnu en af Uniteds gutterrunners og sender hurtigt og effektivt denne i KO-boksen, dette inspirerer Kruh-Kruh, en ellers ubemærket linerat, til storhed og han danser hen foran Kuratz-Ratz og samler bolden op for næsen af ham hvorefter han stikker af med den. Bolden nærmer sig nu Uniteds endzone, hvilket er mere end Jaja Sharpspike kan tolerere og han løber hen over Kruh-Kruh og gør ham flad, bolden ligger igen fri og endnu en gang ser vi Kuratz-Ratz formøble uniteds chance for et angreb ved ikke at kunne samle bolden op. Denne gang står Cous-Cous klar til at hævne alt det fjol der har været på uniteds banehalvdel, han kaster sig ind til bolden der ligger mellem Kuratz-Ratz og Jaja-Sharpspike og viser Kuratz-ratz hvordan man får fat i sådan en, derefter glider han glat som en ål ud af deres tacklezones og med en sidste kraftanstrengelse lykkedes det ham at komme ned i uniteds endzone. 2-0 til destroyers.

Endnu en gang stiller Destroyers op til forsvar og da der kun er ganske få sekunder tilbage af kampen har træneren valgt at lave linie med hele holdet, på nær 3 uheldige linerats, nede ved baglinien. Destroyers eller trænede kicker sparker en rigtig lang, men desvære også meget høj bold som Uniteds Tiny Shit-Shit let kommer ind under, desværre lykkedes det ikke for ham at gribe bolden. Nu går Uniteds frygtede angreb igang og som det første lader Snicker Kill-Kill sin vrede gå ud over labrat no. 1 som må forlade banen i to dele. Derefter løber 2 gutterrunners ned for at dække op for at uniteds stjerne kan komme til at blitze igennem med bolden som han netop har grebet oppe på midten. Men ak, sådan skulle det ikke gå, Destroyers udstråler endnu engang selvsikkerhed og står fast da han forsøger og han må bide i græsset. Det sætter gang i Destroyers' forsvar og Kiss-Kiss gør sig igen heldigt bemærket da han sender endnu en af modstanderens gutterrunners ud I KO-boksen. Kouratz-Ratz får et skub ud over sidelinien og her står der en hel del United fans som er klar til at vise ham hvad de mener om hans spil i sidste drive. Han er heldig at blive slæbt væk inden han får varige skader men må bruge lidt tid i KO-boksen. Således ender 1. halvleg med en 2-0 føring til Dazling Dark Destroyers.

For at føje spot til skade starter anden halvleg med Destroyers i angreb, og med vanlig sikkerhed bringes bolden ned på Uniteds banehalvdel, hvor den er beskyttet af mange rotter. Træneren forsøger at få Rot-Bot til at blitze ind i borgen, men det ser ud som ogreren har fået øje på noget ude i tilskuerrækkerne han er i hvert fald ikke til at komme i kontakt med. Jaja Sharpspike viser sig igen som en formidabel modstander og sender endnu en linerat i KO-boksen mens Snicker Kill-Kill sender en linerat i cas-boksen, pludselig går det hurtigt for destroyers spillere med at komme af banen. Det er dog ikke værre end at Cous-Cous endnu en gang kan redde dagen og score til 3-0 som ifølge træneren er den farligste føring her i starten af anden halvleg.

Endnu en gang stiller Destroyers op til forsvar og de må være ved at være vant til uniteds angreb for det lykkedes dem at starte deres forsvar en smule før uniteds angreb, dette resulterer i at Cous-Cous kan sende Snicker Kill-Kill ud for resten af kampen og stille sig i position under bolden som destroyers kicker har placeret godt. Dette bliver for meget for uniteds angreb og Amok-Mok får nok og sender labrat no. 3 af banen mens Rot-Bot sender labrat no. 4 af banen. Det forhindrer dog ikke Cous-Cous i kort efter at blitze sig vej til uniteds endzone og dermed er destroyers foran 4-0.

Det ser ud til at klare op og United benytter chancen til at bevise hvorfor de har tabt så få af deres kampe og laver et lynhurtigt mål, nærmest inden destroyers forsvar når at opdage hvad der er i gang med at ske. 4-1 til destroyers.

Nu stiller Destroyers op til angreb, men de er åbenbart lidt rystede over det der skete lige før, det lykkedes i hvert fald for United at starte deres forsvar inden Destroyers er helt klar, Rot-Bot sender linerat no. 5 ud til lægen som mener at han vil klare sig uden hjælp. Destroyers får dog stadig fat i bolden og får ført den op på uniteds banehalvdel, hvor Pick-Pick bliver sendt ud over sidelinien af uniteds vrede forsvar. Bolden ligger dermed fri på jorden på uniteds banehalvdel, Grits Gutcutter dodger hurtigt ind og samler den op og mens Rot-Bot sender Lambi-Lambi ud for at blive tilset af lægen sendes bolden op til Kouratz-Ratz som denne gang ikke fejler og scorer til 4-2.

Igen stiller United op til forsvar denne gang kun med 8 spillere, da resten er ude for at slappe lidt af. Uniteds fans kunne til gengæld godt lide at deres helte fik scoret to hurtige mål og dette ser ud til at give holdet fornyet mod. Kiss-Kiss finder sig til gengæld ikke i at Kouratz-Ratz pludselig er begyndt at kunne præstere noget og sender ham derfor ud af banen hvor lægerne bekymret tilser ham men til sidst bliver enige om at han vil klare den hvis blot han ikke skal mere på banen i denne kamp. Dette er dog mere en Amok-mok vil finde sig i og han hævner sin holdkammarat ved at give Kiss-Kiss den samme tur. Det lykkedes i mellemtiden for united at erobre bolden dybt på egen banehalvdel. Men Fuck-Fuck sender Skitt-Skitt ud til tilskuerne som tilsyneladende synes han har spillet en fin kamp, han får i hvert fald lov til bare at løbe hen til reserves-boksen bolden derimod lander midt på banen, hvor Can-Can samler den op og løber den ned i uniteds endzone. Destroyers er dermed foran 5-2.

Med få sekunder igen skal United forsøge at pynte lidt på resultatet, men meget symptomatisk for uniteds kamp lykkedes det dem ikke at samle bolden op og dommerne fløjter kampen af med sejr til Destroyers på 5-2

Kampen i tal
Dazling Dark Destroyers - Clan Scryre Kill-Kill united
TD: 5 - 2
Cas: 3 - 6

Efterspillet til kampen:
Lambi-Lambi får tildelt den personlige træner og bliver erklæret kampens vigtigste spiller og den personlige træner udtaler at han har tænkt sig at ogreren skal udvikle sine færdigheder i makulering.

Da den gustne lich-hand bliver båret frem kaster Cous-Cous sig over den og nyder dens helende magi, dermed forsvinder hans gamle skade som har gjort ham så nervøs de sidste mange kampe.

Uniteds Ratogre Rot-Bot har i løbet af kampen lave så mange cas at han føler sig klar til mere markulering og stiger, som sædvanligt med en dobbelt og tager Dodge.

Over and out R-Kølle pirate

Vis brugerens profil

2 Re: The Legendary Lichhand League - Finale on Fre 10 jul 2009 - 14:17

Janushedemann

avatar
Halv-elver Diplomat
Det var en epic kamp, selvom alle var mega bagstive Smile Men okay, det var vi sådan set hele tiden mens I var på besøg hehe

/J

Vis brugerens profil

3 Re: The Legendary Lichhand League - Finale on Fre 10 jul 2009 - 15:56

R-kølle

avatar
Menneske Svaneridder
Jeg synes til gengæld ikke i kunne være bekendt at kaste en curse på Cous-Cous. Straks han havde spist hånden erklærede i at han ville dø i den næste kamp han spillede. Det kom næsten til at holde stik. Han døde i den anden kamp efter ... lorteland

Vis brugerens profil

4 Re: The Legendary Lichhand League - Finale on Fre 10 jul 2009 - 18:10

Janushedemann

avatar
Halv-elver Diplomat
Ja okay,

Jeg hader at sige det, Men hvad sagde jeg Very Happy

Jeg holdte jo på at du skulle gemme den til hvis han døde hehe, men nej nej,

Så kunne du lære det

/Janus

Vis brugerens profil

5 Re: The Legendary Lichhand League - Finale on Fre 10 jul 2009 - 20:56

R-kølle

avatar
Menneske Svaneridder
og så mod et hold fedtede darkelves, hvad er meningen vil jeg bare gerne vide. Hvis han havde været ude og ride på den grønne gren f.eks. så kunne jeg forlige mig med det, men at yde skal slå 2 gange død inden for så kort tid synes jeg ikke er rimeligt. slet ikke når han kun lavede 3 cas i kampen.

Vis brugerens profil

6 Re: The Legendary Lichhand League - Finale on Lør 11 jul 2009 - 15:27

Janushedemann

avatar
Halv-elver Diplomat
Livet er hårdt og uretfærdigt nogen gange, du skal bare være glad for at du har en læge du faktisk KAN bruge på dine super stjerner Very Happy

/J

Vis brugerens profil

Sponsored content


Tilbage til toppen  Besked [Side 1 af 1]

Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum