S P L A T

S P L A T forum


You are not connected. Please login or register

23/3 - Miskatonic Mischief United vs. Low Riders

Go down  Besked [Side 1 af 1]

Rune

avatar
Founder
::Posted af Coach Johnni::

Den 23. marts satte en kølig, overskyet dag de nærmest underspillet nedtonede rammer for en episk kamp mellem dværgeholdet Low Riders og vores allesammens yndlings kadavere fra Miskatonic Mischief United. Kampen var af allerstørste betydning for ikke alene MMU, men også for holdene Slaughter Bay Buccaneers og Human Dogs hvis chancer for at deltage i playoff ville ændres drastisk af denne kamps resultat. For MMU selv var en uafgjort stilling nødvendig for at have chance for at kvalificere sig, og en sejr en billet direkte til playoff.

<!--[if !supportEmptyParas]--> <!--[endif]-->

Derfor kan det ikke undre at holdenes fans var tændte og stemningen på stadium på kogepunktet, ligesom de tog coaches virkelig havde lagt hovedet i blød forud for kampen. Resultatet var at opbakning og god planlægning kampen igennem gav et uhørt antal af ekstra chancer for at gennemføre spilleplaner der ellers burde være slået fejl. Det ledte naturligvis til en kamp præget af mange overdådige, storstilede manøvre men også til et vist mål af overmod, der tydeligst kom til udtryk et stykke inde i 2. halvleg hvor begge coaches på skift måtte se nogle a deres bedste blockere spænde ben for eget hold ved at insistere lidt for kraftigt på at gennemføre en ellers ret uafgørende tackling på en af modstanderens spillere.

<!--[if !supportEmptyParas]--> <!--[endif]-->

Som det også var blevet forudsagt, stod det fra første færd helt klart at MMU ønskede at lade sine stjernespillere Zuhl Emberarm og Gloomfell Ghastly stå for boldspillet mens zombier og mumier holdt dværgene beskæftiget på linjen. Specielt mumierne var nøglespillere her idet MMU’s coach viseligt havde planlagt at drage størst mulig nytte af de stofindbundne giganters overlegne størrelse og styrke. Mumierne føg rundt i banens center med en hast og effektivitet der ikke før er set fra deres side, og observatører kommenterede da også på det mål af arrogance og overmod hvormed disse klodsede skabninger blev pisket rundet i manegen. Men effekten var ikke til at tage fejl af – dværgene der tilsyneladende igen havde lagt deres spil op på deres evne til tampe deres modstandere i jorden, måtte snart sande at de ikke for alvor kunne gøre deres kampfærdigheder gældende overfor de massive bunker af råddent stof, kød, ben og puds de stod overfor. En stor del af forklaringen på MMU’s faste hold på linjen skyldes utvivlsomt det faktum at et par lidt for ivrige Trollslayers hurtigt var blevet uskadeliggjort med hjælp fra god strategisk planlægning, tunge, indbundne næver og de små dværges lidt for store kampiver.

<!--[if !supportEmptyParas]--> <!--[endif]-->

Ligeledes afgørende blev det at LR’s stjernespiller Gimtur Crazylegs allerede i første halvleg blev fældet af et nådesløst block fra den udøde horde. Da den anden runner – den meget grønne Gimb Dumboff – forsøgte sig med en regulær svinestreg og som følge blev udvist, stod det klart at dværgene måtte klare sig uden deres vigtigste boldspillere. Det efterlod MMU’s ghouls med stort frirum der da også tidligt blev vekslet til holdets første touchdown da en stålsat Zuhl Emberarm overlegent dansede mellem dværgenes rækker og ned i bunden af deres banehalvdel. Oplevelsen kan have været en tand for ophidsende for holdets topscorer, for han fik efterfølgende placeret sig nær en hævntørstig Comma Katzi, kun dækket af Helena Holocaust, og blev efterfølgende blocket godt og grundigt i jorden og videre ud på bænken hvor han måtte tilbringe resten af kampen. Zuhl Emberarm forlod således kampen alt for tidligt, og måtte overlade det til den unge Swuul Zte at scorer kampens andet touchdown.

<!--[if !supportEmptyParas]--> <!--[endif]-->

Kampen endte med en overbevisende 2-0 sejr til et stærkt spillende MMU der tilmed slap for alvorlige skader i processen. Dværgene, der havde valgt at spille på hårdt, ufint spil, fandt at denne strategi havde overraskende lidt succes mod de udøde spillere. Enkelte vil måske mene at de udødes coach spillede sit hold til det yderste, og kun havde succes med dette som følge af fansenes fortsatte opbakning, men det kan bekræftes fra indviede kilder at alt der krævedes var stålsat vilje, kynisk overblik og forplantningsorganer af det hårdeste kalk.

Vis brugerens profil http://splatcup.goalsoccer.net

Tilbage til toppen  Besked [Side 1 af 1]

Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum