S P L A T

S P L A T forum


You are not connected. Please login or register

08/09 Chaos Kings vs. Auvreaanea

Go down  Besked [Side 1 af 1]

1 08/09 Chaos Kings vs. Auvreaanea on Ons 9 sep 2009 - 12:00

Kasper


Gæst
Først kamp i anden runde af den femte sæson af SPLAT Cuppen bød på et møde mellem sidste sæsons finalister Chaos Kings og (noget overraskende for alle andre end dem selv) Auvreaanea. Kampen endte overbevisende 2-0 til Chaos Kings og Auvreaanea havde noget at hævne. De to trænere Bone Toughhand og Korlon havde, med deres nystartede hobby-hold, spillet kort forinden og man kunne også her fornemme en vis grad af spænding i luften mellem de to trænere, hvilket kolliderede ved at Korlons hold, for anden gang, skadede en vareulv. Kampen vil specielt blive husket for SPLAT Cuppens første one-turner.

I første runde var begge holds kampe endt uafgjort, hvilket betød begge finalister havde noget at vise. Chaos Kings var skadesfri, men havde dog en ny spiller på holdet efter sidste kamp. Auvreaanea manglede Cordrim, der kunne blive en meget savnet Cage-buster i opgøret. Som erstatning havde de hyret Roxanna Darknail til kampen.

Auvreaanea begyndte med bolden, hvor det lykkedes at sende tre spillere ned af banden. Chaos Kings svarede brutalt igen ved at sende NidaZkull ned af banen med endnu en Chaos Warrior og et par Beastmens. Resten blev sendt op af banen for at dække alle andre end boldholderen op, der stod så langt nede i sin egen endzone at han ikke var til fare for nogen. Det lykkedes kun begrænset at undgå tacklezones for Auvreaanea og før nogen vidste af det lå bolden på jorden, hvor Chaos kings ikke var bange for at samle den op. Dog lykkedes det ikke rigtig at komme væk, hvilket resulterede i nogle væltede beastmens og en hurtig scoring til Auvreaanea. Herefter kom et, som ventet langt drive, fra Chaos Kings der slog flere og flere elvere ud. Eneste alvorlige skade i løbet af kampen var dog ironisk nok til Chaos Kings Be-Goune. Dette kunne skyldes Auvreaaneas frygtede Witch, Tahlrah, til sidst fik nok af at blive foulet uden at dommeren så noget, at hun, mens han lå, ned kastede sig ned med en albue lige i knæhasen.

Første halvleg endte dog 0-1 da det lykkedes for Auvreaanea at holde Chaos Kings fra scoring, men prisen var omkring 3-4 elvere var slået ud til anden halvleg. Det store overtal betød Chaos Kings fik en hurtig scoring og selvom flere elvere kom sig over tidligere slag, røg der elver af banen med samme hastighed som de kom ind. Det var derfor et noget defensivt elverhold der stillede op efter udligningen. Det lykkedes igen at sende to man afsted for spillet ikke skulle blive alt for kompakt, mens resten prøvede at lukke af ned til deres egen banehalvdel, hvor Kathi stod med bolden. Taktikken lykkedes til dels, men Chaos Kings fik dækket godt op, klar til at sende et par mænd efter bolden. Efter lidt tøven så Kathi et hul og fik givet bolden til Lafemar der kom fri af sin mand og var klar til at sende en lang bold ned til Roxanna, der stod i endzonen. Han fumblede desværre bolden på stedet, hvilket resulterede i Chaos Kings fik bolden i et Cage langt nede på Auvreaaneas banehalvdel, inden deres sidste tur. Det var dog lige Auvreaaneas tur først, men de fleste af de 7 mand de havde tilbage lå enten ned eller var ikke i nærheden af bolden. Det lykkedes dog Raerean at lave et farligt doge og stille sig så Tahlrah fik mulighed for at dodge ind i Caget og, med lidt held, vælte boldholderen og debutanten Tartail. Det var et farligt spil, men Korlon udtalte senere at han havde al tillid til Tahlrah og så desuden ikke andre muligheder. Minsandten om det ikke lykkedes at vælte Tartail, hvorefter bolden i to omgange røg ud af Caget lige hen til Auvreaaneas nye assassin der med et par farlige dodges kom fri og sendte bolden langt ned af banen til sidste sæsons topscorer Ilrail. Det lykkedes dog Chaos Kings et slå Ilrail ned, men i sidste tur fik Lafemar fat i bolden, spillede Roxanna der kom fri af NidaZkulls tacklezone og scorede til resultatet 1-2. Hvilket spil, og intet mærkeligt i at Roxanne blev kåret til man (eller woman) of the match.

Bone var rasende og nægtede at udtale sig efter kampen og i den anden lejer var det ikke til at få ørenlyd, da festen allerede var godt i gang. Hvilken fantastisk kamp, med spænding og tydeligt bevis på sandheden i ordsproget: heldet følger den dristige.

2 Re: 08/09 Chaos Kings vs. Auvreaanea on Ons 9 sep 2009 - 14:23

Reeker Badbreath

avatar
Gnom Svinehyrde
Folkemændgen ser på i måbende tavshed da noget der ligner en stor osteklokke fyldt med grønligbrune væsker rulles ind på torvet af 6 kutteklædte skikkelser iført gasmasker. Ud fra klokken emmer en skrækkelig stank og de uheldige sjæle, der befinder sig for tæt på dette monstrum, må lade livet på den mest frygtelige og ydmygende måde: "Lugte døden"

Kun et væsen har besiddet en sådan stank at selv brave væsner må krympe i deres hoser når han nærmer sig...men, han er jo død....?

Ved siden af osteklokken og forbundet med den via et utal af gamle, slidte kabler, står en stor, sort højtaler.

Inde i klokkens gustne væsker er der noget der rører på sig...Er det en fisk..? Er det et Chaos Beast..? Nej, det er Reeker Badbreath!!!! ...eller hans hoved ihvertfald.

I klokken åbner Reeker sin mund.

*bzzzzzt* *crackle..crrrrrrr* *bzzzt*

Ud af højtaleren vælter en infernalsk støj så alt godfolket må holde sig for ørerne. Der er endda et par småbørn der falder om med blodet sivende ud af øjne og ører. Døde.

*chhrrrrtz* *bzzzzzt*...En..*crrrrr**bzzzzzzzzzt*..rettelse...*chutchutchuttzzzrat*....Jeg var..*bzzzt*..den... *zeeuaiiiiiv*...første*fzzzzzzratratratzum!*...scorede en ...*cractchum!*..one-turn touchdown...*fvrom!**bzzzzzzzt**cratcratcratzzzzzzzzzz*

Folkemængden står som fastlåst af dette bizarre "skuespil" og langsomt skubber de 6 kutteklædte skikkelser osteklokken væk fra torvet igen, kun efterladende sig den uigenkaldelige død og en stank der ikke er bedre.

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen  Besked [Side 1 af 1]

Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum