S P L A T

S P L A T forum


You are not connected. Please login or register

Opstart til Pass The Torch!

Go down  Besked [Side 1 af 1]

1 Opstart til Pass The Torch! on Søn 27 sep 2009 - 18:36

princelarming

avatar
Barbar Barber
Hej folkens!

Så fik jeres allesammens triumvirat endelig taget en beslutning!

Vi starter Pass The Torch op!

Formatet bliver som følger.

Den nuværende holder af trofæet, herefter holderen, kan ikke udfordre andre hold mens han har trofæet, og skal acceptere alle udfordringer han modtager.
Udfordringer foregår som normalt, efter først-til-mølle princippet, en kamp ad gangen, og hvis man føler sig forbigået eller snydt i den forbindelse som udfordrer, er man velkommen til at whine som en lille kælling til Triumviratet.

Kampe i PTT skal ende i et Win/Loss, og ties ved slutningen af 2. half resulterer i overtime, og tie efter 8 tures overtime resulterer i penalty shoot-out.

Holderen får +1 til Winnings fra 2. vundne kamp og frem. Desuden får holderen en MVP til en valgfri spiller efter hver 5. vundne kamp.

Det er ikke tilladt for holderen at deltage i andre turneringer end PTT, men det vil være acceptabelt for holderen at opgive trofæet, og der vi i så fald trækkes lod om en ny holder, som beskrevet nedenfor.

Det er holderens forpligtelse at skrive et kampreferat af hans kampe i en dertil-indrettet tråd, snarest efter kampen overstås. En ny holder overtager naturligvis denne opgave idet han vinder trofæet.

Til at begynde med skal vi have en første-holder af trofæet, og enhver spiller der har lyst til at have denne ære skal tilmelde et hold , ved at skrive et svar i denne tråd, hvorefter det triumvirat som deres første embedsgerning skal trække lod mellem dem. Den første holder starter på nul wins, men ellers med samme restriktioner som beskrevet ovenfor.

Det skal siges, at det tænkes at denne lidt specielle løbende turneringsform kommer til at blive revurderet og tilpasset løbende, så det kan være både premier og vilkår ændres senere. I så fald vil det være acceptabelt for holderen at opgive trofæet, og der vi i så fald trækkes lod om en ny holder.

Trium OUT!!!

Vis brugerens profil

2 Re: Opstart til Pass The Torch! on Søn 27 sep 2009 - 21:49

gakkedulla

avatar
Menneske Stimand
Blue Moon bashers vil gerne melde sig som kandidathold Dancing orc

Vis brugerens profil

3 Re: Opstart til Pass The Torch! on Ons 30 sep 2009 - 14:35

princelarming

avatar
Barbar Barber
Mangling Midgets stiller også op som Torch-holder...

Vis brugerens profil

4 Re: Opstart til Pass The Torch! on Ons 30 sep 2009 - 21:45

Janushedemann

avatar
Halv-elver Diplomat
Children of the Abyss stiller ikke op til at få Torchen, men ser med interesse på denne turneringsform hvor man ikke kan undsige sig en udfordring.

Jeg tror dog denne turnering kun bliver en tæskeholds turnering.

/J

Vis brugerens profil

5 Re: Opstart til Pass The Torch! on Ons 30 sep 2009 - 23:38

R-kølle

avatar
Menneske Svaneridder
Jeg stiller med det første Basher hold jeg får spillet op til 200 point ... så bare vent drengene jeg kommer og tager bolden/kæppen/faklen fra jer før i ved at det Smile

Vis brugerens profil

Sponsored content


Tilbage til toppen  Besked [Side 1 af 1]

Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum