S P L A T

S P L A T forum


You are not connected. Please login or register

The couch(pouch)cup 4 recap

Go down  Besked [Side 1 af 1]

1 The couch(pouch)cup 4 recap on Tirs 1 dec 2009 - 21:58

rass

avatar
Halv-elver Bondemand
En fredag aften i november var lagt i ovnen til en god gang couchcup med alt indebærenede af kød på panden, øl og selvfølgeligt fire bistre coaches.
Følgende hold tog del: Tunnel Tumblers(skaven), Chrildren of the Abyss(chaos), Da waargh boyz(orcs) og White Strikers(humans).

Indledende runde fordelte sig sig sådant at Tumblers mødte Strikers og Da boyz fik fornøjelsen af Abyss. Det blev en på mange måder tæt aften hvor tre af de fire kampe i god Couchcup ånd endte i overtid. Indledningsvist var der dog sure miner hos de bistre coaches fordi nogle lorte beaukrater i en bil nægtede at godkende cuppen som helt rigtig, så det blev en pouchcup istedet...

2-3 +overtime(1-1) Tumblers og Strikers kamp udviklede sig i sædvanlig stil til en tæt affære denne gang sad Strikers dog på smadrespillet, men et one turn sikerede Tumblers 1-1 ved pausen. Herefter et Tumblers angreb der lykkedes - de to coaches kunne ikke blive enige om om det var heldigt eller ej men Strikers svarede igen med flere tæsk og udligning ved ordinær spille tid til 2-2. Tumblers vinder cointossed men har kun 5 mand klar mod Strikers 10 de formår dog at gøre kampen spændende til det sidste, før de må bukke under for overmagten.

2-1 +overtime(1-0)Abyss-Da boyz. De undertippede orker havde taget lorteposen med til en meget lige kamp der bød på en halvleg til hver. Abyss levede ikke helt op til den skræmme kampange der har kørt omkring dem men de formådede at gøre hvad der skulle til i en kamp der lå på vippen. Største overaskelse kom da en ball and chain vælter ind på banen fra sidelinjen i 1.half og sacker den chaotiske ballhandler samt casser en anden beastman. Kampen ender 1-1 i ordinær og herefter en hidsig overtime der ender med mål til Afgrunden.

2-1 +overtime(1-0)Tumblers-Da boyz
Også Tumlers og da boyz forstod at dele halvlegene mellem sig og forsigtigt spil sender holdene i overtime efter 1-1 i ordinærspilletid. Her skal det dog nævnes at Tumblers havde en oneturn mulighed kort før fjøten men uden held. Da boyz som med et special play forhindrede tumblers oneturn stiller op i samme formation efter tumblers vinder cointosset..Rotterne er dog snedige og udspiller Da boyz ved at score på to ture istedet. Og orkerne , som egentligt spillede to gode kampe, måtte for anden gang se sig snydt i overtime.

Finale: 1-2(0-1) Abyss-Strikers
Strikers vinder det indlede cointoss og går på banen i deres 3.couchcup finale. De to forrige er tabt i overtime. Nerverne holder og et smuk pass i endzone(D'shawn) sender Strikers på 0-1 og en Chaosworrier på hospis da han glider i et dodge. Afgrunden i angreb, Strikers forsøger sig med et forskudt forsvar der sælger den ene side til fordel for slå-tilbage-kraft. Taktikken lykkedes og midt i Afgrundens drive er der 7 man på banen for hvert hold. Afgrunden spiller dog sin chance som kort tid før pause fjøtet resultere i en målforsøg, den uheldige beastman glider dog i endzone og målet annuleres.
Afgrunden i nyt angreb efter pause, men klummerrei på egen bane straffes øjeblikkeligt og Strikers score til 0-2 og et Jubelbrøl høres fra de medrejsende fans. Resten af kampen tilhører Afgrunden, men de bliver ikke for alvor farlige for den komfortable 2-0 og må nøjes med et trøste mål til sidst.
Strikers vinder deres 3. Titel og vasker couch compekset af sig

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen  Besked [Side 1 af 1]

Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum