S P L A T

S P L A T forum


You are not connected. Please login or register

Forgotten Chaos

Go down  Besked [Side 1 af 1]

1 Forgotten Chaos on Ons 28 maj 2008 - 2:05

ReelaX / Bo

avatar
Hobbit Grisetyv
Hvad synes i om disse hold? Er det noget som måske kan bruges i vores liga eller er de ikke "balanced"? Jeg mener ikke at måden han regner spillernes value ud på holder. Fx får en Khorne Warrior MB og Frenzy samtidig med at den mister 1 i AG, hvilket med Thibaut Robines regnemetode giver 20+20-40=0. Dvs hvis man gav samme warriors +ST og -AG ville deres value kun stige med 10K. Jeg mener bare at selvfølgelig vil en spiller som skal lave mange blocks da hellere have skills som MB, Frenzy og +ST end fx +AG, hvorimod en spiller som skal håndtere bolden hellere vil have +AG end MB og Frenzy. Dette synes jeg ikke han tager højde for i sine udregninger!

http://www.specialist-games.com/assets/ForgottenChaosTeams.pdf

Vis brugerens profil

2 Re: Forgotten Chaos on Tors 29 maj 2008 - 17:38

Rune

avatar
Founder
Jeg er vist enig igen. Smile

Disse hold er ikke helt fine som han har lavet dem, men hvis i har lyst til at spille dem i ligaen kan vi godt gå sammen og mikse lidt med konceptet så de bliver mere på niveau med de andre hold.

For min skyld kan vi godt indføre flere nye hold som ikke er officielle, bare de er balancerede.

Vis brugerens profil http://splatcup.goalsoccer.net

3 Re: Forgotten Chaos on Lør 7 jun 2008 - 23:08

johnni hansen

avatar
Gnom Svinehyrde
Jeg synes da også nye eller endda hjemmelavede hold er sjove og interessante, men problemet er selvfølgelig at afbalancere. Det kan ikke gøres som designeren af disse forgotten chaos teams har gjort det, det er indlysende at visse komboer af stats og skills er særligt stærke og må matches af tilsvarende svagheder. Det betyder jo absolut intet at fjerne 1-2 AG fra en spiller der alligevel aldrig vil samle bolden op, ligesom der også er en grund til at ingen big guys i spillet starter med block.

Skal nye holde accepteres til turneringen må de først prøvespilles nogle gange mod variende hold. Desuden vil jeg holde på at vi, hvis vi selv skal justere på et hold, søger at matche det til Tier 2 holds styrke snarere end Tier 1 hold. Det er mere fair for de officielle hold at få et potentielt lidt for svagt end lidt for stærkt nyt hold med.

NB. Flying Discs og Khorne Warriors på de teams er åndssvagt stærke!

Vis brugerens profil

4 Re: Forgotten Chaos on Tors 12 jun 2008 - 10:56

McGregers


Halv-elver Bondemand
Jeg er helt enig med BO, men vil dog sige at 20+20-40 = 0 er helt rigtigt!!

Vis brugerens profil

Sponsored content


Tilbage til toppen  Besked [Side 1 af 1]

Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum