S P L A T

S P L A T forum


You are not connected. Please login or register

Eliten i Dansk rollespil... kan liiige følge med :-)

Go down  Besked [Side 1 af 1]

Lundse


Gnom Svinehyrde
Hey drengene.

Jeg anbefaler lige en artikel af en af ping'erne inden for eliten/fastaval:
http://nifinger.wordpress.com/2011/04/07/five-minutes-exit-%E2%80%93-den-manglende-scene-i-fastamodellen/

Og inden i clicker "back" i ren automatik, så hør lige hvorfor.


Simon beskriver det at tage en pause og lave lidt karakterudvikling, før plottet kører videre. Han kender det fra især film. Jeg kender det fra en rollespils-stil som vi er skide gode til!

Sur røv fra eliten at vi ikke fortalte dem om det noget før :-)


Samtidig tror jeg også, at vi kan blive mere bevidst om at bruge the-artistic-trick-formerly-known-as-fedtspil lidt mere bevidst. Lige før orc'erne stormer lejren, på busturen til at møde ens skæbne, etc, etc. Men jeg er egentlig bare glad ved, at blive bekræftet i det Johs har fortalt mig i nogle år - et mindreværdskompleks i forhold til "hvor seriøst/godt/whatever" man spiller rollespil, giver ingen mening fra den kreds jeg kender!

Vis brugerens profil

Helge

avatar
Menneske Paladin/Troldmand
det er da en god ide. som du siger har vi brugt en hel del, men det er cool at se den beskrevet/italesat sådan... ret sjovt:)


_________________
Breeding Imperators for a living now... want one?
Vis brugerens profil

Rune

avatar
Founder
Det vil altså sige at vi godt kan finde ud af at spille rollespil? scratch

Razz

Vis brugerens profil http://splatcup.goalsoccer.net

kascars


Gnom Svinehyrde
"Eliten"? De har nok flere epics.

Meeen... Bare navnet siger alt omkring deres opfattelse af rollespil i forhold til min egen. Jeg henvender mig bare til begrebet, eliten, fordi jeg ikke kan andet.

Jeg kan (og vil) ikke være med - men de kan heller ikke være med på mit "plan"(read: plane?). Hvis det regner med suppe ville de hente en gaffel...

Men den del jeg snakker om er ikke en skill der kan sammenlignes. Jeg kan heller ikke li' sorbet is og gin. Jeg generalisere for selvfølgelig findes der folk fra "eliten" som fatter at tage en ske - ligesom jeg faktisk også har smagt en gin-drik jeg ku' li'.

I've seen things those people wouldn't believe. Lightning storms at the end of the world. Waters of companionship extinguishing the fires of evil. I watched galactic heroes rise to the challenge off the shoulder of Orion. All those moments mine forever... personal... like my tears in rain... Time to live.

KONTROL - ALT - ELITE?

Bah...

IMAPALA!


JEG GLÆDER MIG SATME TIL AT SE JER ALLE TIL OBNOX! Very Happy

Vis brugerens profil

princelarming

avatar
Barbar Barber
"Elite" er et spøjst begreb, men heldigvis så tror jeg de bruger det med lige så stor ironisk distance som vi ville gøre...

De er jo også nørder ;-)

De skills vi mener vi har, og de skills vi mener de har er nok faktisk rimeligt tilsvarende de skills de har, og de skills de tror vi har (hvis de tror vi har nogen, eller overhovedet tror noget om os...) gafler og skeer er begge gode til mange af de samme ting... og når livet giver dig en hammer, begynder flere og flere af dine problemer at ligne søm...

Det eneste problem (hvis man kan kalde det for et problem) jeg har med eliten, er hvis de begynder at blive elitære: Altså skrive/spille/snakke rollespil, som det kræver et "Elite-stempel" at kunne forholde sig til... Det tror jeg dog aldrig vil ske i et forum, hvor vi kan støde på det... (hvad de tror, siger og gør bag lukkede døre vil jeg helst ikke gisne om...) derfor er det nok ikke et problem ;-)

Gensynsglæden er desuden fuldstændigt gensidig, selvom jeg godt kan mærke at jeg stresser lidt over Obnox lige nu...


_________________
- How much wood could a woodchuck chuck, if a woodchuck could Chuck Norris??
Vis brugerens profil

Sponsored content


Tilbage til toppen  Besked [Side 1 af 1]

Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum