S P L A T

S P L A T forum


You are not connected. Please login or register

Rookie Bowl I

Go down  Besked [Side 1 af 1]

1 Rookie Bowl I on Tirs 28 jun 2011 - 14:53

ReelaX / Bo

avatar
Hobbit Grisetyv
Efter at have vendt det med nogle coaches er vi kommet frem til, at den næste turnering bliver "Rookie Bowl". Den vender lidt op og ned på favoritrollerne blandt holdene. Coaches der normalt kan klare sig på, at de har gode hold skal pludselig til at bevise de også kan spille blood bowl *host* Anders *host*.

Hvis i har lyst til at deltage må i meget gerne skrive en besked i denne tråd med hold-navn og coach-navn eller meddele det til mig ved en anden lejlighed. I skal selvfølgelig være velkomne til at kigge forbi til nogle one-off kampe, så de nye hold ikke starter helt fra bar bund. Beskrivelsen af turneringen er kopieret fra tråden "husregler".

Rookie Bowl
Turneringen afholdes midt i Reikwalds Forest nær byen Bogenhafen. Turneringen er ikke særlig kendt udenfor imperiets grænser og deltagerne er derfor næsten udelukkende amatører. Præmien til det vindende hold er heller ikke specielt glorværdig og består af en træningslektion af den velnærede hafling, Puggy Baconbreath.
Til at repræsentere dette kan hold med en TV på 1.750K+ ikke deltage i turneringen. Et hold kan godt have en højere TV midt i turneringen, men det er ikke tilladt fra start. Holdopstillingen ved tilmeldingen til turneringen er også den, som skal benyttes i første kamp i turneringen. Det vindende hold udvælger to spillere, som får en 1D8 SPPs. Dette gøres efter at samtlige post match procedures er afviklet, inklusive MVP'en.Vis brugerens profil

2 Re: Rookie Bowl I on Man 1 aug 2011 - 22:06

ReelaX / Bo

avatar
Hobbit Grisetyv
Ja ok, så er det vel på sin plads at tage hatten på... jocolor...dumme necrohold

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen  Besked [Side 1 af 1]

Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum