S P L A T

S P L A T forum


You are not connected. Please login or register

Animals

Go down  Besked [Side 1 af 1]

1 Animals on Tirs 7 jan 2014 - 1:17

Rune

avatar
Founder
Hvordan er menneskets forhold til dyr i denne verden?
Jeg går ud fra at der er husdyr, men hvad med heste. Benyttes de som husdyr, transport, kamp? Hvilke slags heste snakker vi om, ponyer?
Hvordan med hunde, opdrættes de til jagt, beskyttelse? Hvem har hunde og hvilke hunde?
Er der andre dyr der benyttes til vagt, jagt?

Hvordan gør vi det egentlig med hensyn til karakterer og dyr. Skal man købe dyr med point, eller er det wealth der dækker det? Jeg tænker hvis man har en hest, et par jagthunde og en vagtfalk eller lignende, skal det så betales med wealth eller point?

Vis brugerens profil http://splatcup.goalsoccer.net

2 Re: Animals on Tirs 7 jan 2014 - 10:12

Helge

avatar
Menneske Paladin/Troldmand
der er husdyr. alle har høns, også inde på borgen. ellers er det typisk grise og får. Griseavler er et "håndværk", på samme måde som "hyrde" er det. der findes en griseavler i hver landsby eller større by. hans status og omsætning er bare større i større byer. Ellers er får og geder ret typiske, men de ledes ud af landsbyen/byen om morgenen af hyrde-drengene og så tilbage om aftenen. får og geder sover typisk i husene om natten, hvor de er sikre.

køer er mere ualmindelige, da de kræver mere græsningsareal og arbejde, men de findes. stude bruges til at trække tunge vogne og plove. de er typisk "fælles eje" og landsbyer deles om dem under pløjning etc. også mælken deles. komælk regnes for meget finere end fåre/gedemælk, og har cost-factor +9.

heste er transport-dyr. de bruges til at trække vogne og ride på. der findes ikke stigbøljer, så kamp til hest er meget sjældent. man rider til "valpladsen", står af og prygler sine modstandere, hvorefter man sidder op igen, og rider hjem. heste er heste, ikke ponier. de dækkes af cost of living.

hunde findes i 2 slags. altså spilmæssigt. de findes selvfølgelig i alle mulige afskygninger, men deres stats kan dækkes af 2 "templates": "dogs", som er små fesne gadekryds og "hounds" som er adelens jagt og krigshunde. "dogs" bruger templaten fra Low-Tech, mens "Hounds" dækkes af templaten fra Basic. hvis der er nævnt noget med Armed retainers (også hvis det er possibly) i "what cost of living gets you" can man gå ud fra at man har en "hound" hvis man vil.


_________________
Breeding Imperators for a living now... want one?
Vis brugerens profil

Tilbage til toppen  Besked [Side 1 af 1]

Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum