S P L A T

S P L A T forum


You are not connected. Please login or register

Recap

Go down  Besked [Side 1 af 1]

1 Recap on Søn 6 sep 2015 - 22:05

Rune

avatar
Founder
Fyr dit shit ind John!

Her er mit shit som kommer efter dit shit
{6/9 - 2015
Vi blev rekvireret af Militæret til at bringe politiske fanger til Hades på månen Io. Det skulle være under radaren, så vi bliver nødt til at dokke på en anden spacedok på vejen. Undervejs er der en af de medrejsende sikkerhedsmili folk der nævner at det ikke er politiske fanger, men nogler farmere som ikke vil gå med til de priser de store corps vil betale....Det er basically uskyldige, i hvert fald i det de er blevet dømt for.
Vi dokkede på rimstationen Hannibal og tog reservedele ind som skulle flyves til Hades.
Mens vi lossede kom en mand og bookede os til en passagerflyvning fra bæltet (Pallas) til New Washington.

På Pallas havde vi et par dages orlov. På en bar, The Awesome Victory None Foresaw, kom vi i slåskamp med et andet crew og politiet (røvhuller!). Vi blev beordret tilbage på skibet og må ikke forlade stationen før de har undersøgt beviser for at vi ikke har gjort noget ulovligt.}

Vis brugerens profil http://splatcup.goalsoccer.net

2 9/9 - Fra Pallas til New Wahington on Ons 23 sep 2015 - 18:45

R-kølle

avatar
Menneske Svaneridder
Til at starte med er gruppen, med blå mærker, ved at laste Penelope med Yashu og hans kone. Mens de er ved at føre gæsten ombord bliver de overfaldet af det crew som de havde lidt uoverensstemmelser med dagen før. Det udvikler sig til en regulær ildkamp og efter kort tid griber det lokale politi ind. Det lykkedes for gruppen at slippe fra overfaldet uden skrammer og i løbet af træfningen møder de Victor Kreuziger, der senere bliver medlem af besætningen og står for at passe penelopes sensorer.

Efter træfningen bliver det lettere for kaptajnen (honey) at forhandle med politiet om at gruppen kan få lov til at tage afsted fra Pallas. Samtidig lykkes det for ham at skaffe nye passagerer. Det drejer sig om en kurér og hans 2 store tunge bodyguards.
Kuréren afleverer en pakke i kaptajnens pengeskab og efter kaptajnen ved et tilfælde opdager at kureren kommer fra den samme organisation som Hannah (hende der overtog kommandoen på Dawn (Ganymedes)) bliver gruppen enige om at scanne kufferten i medbay'en. Det viser sig dog at kufferten er beskyttet så de kan ikke se noget. Derefter bliver gruppen enige om at deres passagerer bare skal læsses af på New Washington uden, man gør mere ved det.

Under deres indflyvning med New Washington, men stadig inden passagererne er vækket fra stasis bliver de kontaktet af Jason (krigsskib de tidligere har haft kontakt med) og bliver bedt om at lægge sig i position ved Babylon (krydstogtsskib) da skibet er blevet udsat for et piratangreb og der nu er en gidselssituation.

Penelope sniger sig ind på Babylon og tager kontakt til dem. Der er en fra mandskabet der svarer, men efter kort tid bliver transmissionen afbrudt af General Guvernøren fra Mars, der prøver at overbevise os om at vi skal redde ham. Han bliver dog opdaget og dræbt.

Da gruppen ikke har kunnet høre alt, hvad der kom af kommunikation fra Jason overvejer de om de skal gå ombord på Babylon og forsøge at nedkæmpe piraterne (de er kun en 10 stykker).


_________________
My patience is limited, just like my authority ...
Vis brugerens profil

John The Rosenberg

avatar
Gnom Glædespige

Crew’et border Babylon, det eneste lys er et rødt blinkende nødlys.
Efter nogle få meter fra Luftslusen, åbner dad guy #1 ild mod Adrian Bennedict fra en sprække i en modstående dør.

Gruppen spæner mod døren, på nær Ciaran og Eirnin, der tager en mere alternativ rute og aktiverer knivtangs manøvren.
En bad guy #2 kommer til syne, må mellemdækket. Der åbnes ild imens der rykkes frem. Chrome undviger et skud, falder og viser med sine projektører, at en bad guy #3. Han smider en røggranat, der lander ved ninja Ciaran og soldier Eirnin der er på vej op mod bad guy #3. Bad guy #2 og #1 er i mellemtiden fældet. Ciaran og Chrome ”arbejder sammen” i heroisk toenighed, om at fælde en skjult bad guy #4. Viktor har i mellemtiden hakket sig ind i skibet og crew’et ved nu hvor gidslerne og gidseltagerne befinder sig. Han har også henrettet 12 badguys (#5 - #16) ved at lukke for ilten og sende dem ud i space....old school.

Efter lidt tid, får Chrome haset få Bad guy #4 aka. The Baws.

Crew’et restituerer efter den store kamp og og får lappet sårene.
Round 2...

Vis brugerens profil

4 Re: Recap on Tirs 5 jan 2016 - 23:27

Rune

avatar
Founder
Artemis opsøger Kieran på hospitalet. Han fortæller at Victor også er fanget, sammen med Faces, af Whistler og White.
Artemis ved hvem vi passer på på hospitalet. Han mener at vi skal hjælpe med at få Faces ud nu når Victor også er fanget.

På politistationen kender de ikke noget til Victor eller Whistler og White og vi bliver smidt ud prompte.
På hospitalet forsøger Kieran uden held at få en læge til at restraine pigen, fordi han ikke kan beslutte sig hvordan det skal gøres. Vi kommer tilbage til hospitalet og beder Kieran gøre det.
Da vi ikke ved hvad vi ellers skal gøre beder vi Kieran kontakte Artemis. Vi møder ham på skibet.

Vi lægger en hurtig plan. Chrome får Artemis' holo-face på indstillet til at ligne Artemis. Så bliver han lagt i koma og indleveret på politistationen. Kort efter kommer Artemis ind og leverer en antidote til Chrome. Kieran og Krølle sikrer en escape route i gulvet.

Artemis kommer ud til escape route og råber på hjælp. Kieran og Krølle kommer ind i ventilationen til en gang hvor der ligge politibetjente og længere nede er der stillet 2 riot shields op og der er fyldt med politibetjente bagved. Kieran fylder gangen med suppressing fire. Chrome befinder sig i en celle på gangen hvor døren er skudt i smadder så den ikke længere kan åbnes. I cellen er også en bevidstløs Faces. Chrome giver sig til at save, med sit Vibro blade i væggen ind til cellen ved siden af, hvor Victor befinder sig. I mellemtiden jager Kieran og Krølle politiet på flugt. Artemis åbner døren ind til Victors celle og Kieran løber ind og begyndte at save i væggen fra den anden side. På 10 sekunder får de savet et stort nok hul til at Chrome kunne komme ud, med Faces på slæb.

En hovedløs flugt igennem escape routen med Victor og Faces på slæb fører os ud til en korridor hvor vores flugtkøretøj er væltet om på siden for at fungere som skjold mod to politibetjente der skyder efter os længere nede af gangen. Krølle får hurtigt gjort kål på dem med et par sniper-shots, men vi bliver angrebet fra anden side af en politibetjent der suser ned gemmen en sluse i loftet. Chrome får dog nemt uskadeliggjort ham. Nu står vi her, i et kryds uden nogen flugtplan, med 2 bedøvede kroppe på slæb.

Vis brugerens profil http://splatcup.goalsoccer.net

5 Recap Onsdag. Stardate 0601.2015 on Tors 7 jan 2016 - 14:15

John The Rosenberg

avatar
Gnom Glædespige
Tilbagetrækning...
Benedict tager point. Chrome bærer victor og Artemis slæber Fæces. Ciaran dækker gruppens kl. 6.
Der er lyd forude og Ciaran tager point, mens Artemis scouter.

Ved lemmen, til gaden. Lægger benedict og Ciaran ild og røg ud, mens Chrome tager liften med de bevidstløse, en af gangen…
Efter første mand er i relativ sikkerhed, møder Chrome modstand og Ciaran redder dagen ved, beslutsomt, at tage Victor op til overfladen.
Chrome har pacificeret truslen og de to bevidstløse, læsses på en flatbed, på en anden flatbed og transporteres til Penelope.

Mind emulation ranger corps er på vej og gruppen skal væk fra stationen.
Runner Joe (Chrome) spæner mod hospitalet, i politiuniform, for at hente miamo (Atari asami), Mishotos datter, sammen med Ernin.

Miamo lægges i MedBay. Faces sættes i en ”celle” , med et glas vand med sugerør, til han vågner.
Artemis’ tilstand og whereabouts, er endnu ukendt.

Penelope docker ved en rumstation der hedder Mistletoe, under den påstand at der er noget galt med hende, hvilket der jo sjældent er. Et par uhøflige crewmen tager i mod os og Ciaran tager med Rollo, for at skaffe reservedele (Ciaran køber dele til at forbedre sin svage styrke 15 robotarm).

Faces vågner og er endnu mere uhøflig, end misteltoes crewmen. Han bander og peger bla. på Ciaran.
Whistler/White tjener, angiveligt, styrtene på at Jupiter tændes.
Faces vil nu redde Artemis og det hele går i en stor cirkel…
Nationens mest krigeriske klans nr 12, Mishoto er på vej, for at hente sin datter, i sprængningszonen.

Ciaran stopper samtalen og åbner baren…. Godnat.

Der diskuteres kraftigt, hvorvidt vi skal sige Fcuk det, skride og passe vores eget shit. Eller vælge side, ved at deltage i outkommet af situationen.

Vi bliver overtalt til at rejse til Galymede, for at skaffe intel fra nogle professorer og doktorer. Den viden vi opsamler, skal hjælpe os til at stoppe antændingen af jupiter. Dette kan vi nå, inden Mishoto kommer, om syv dage.

Gruppen skaffer sig adgang på Galymede…aggresive forhandlinger påbegyndes....

Initiativ.

Vis brugerens profil

Sponsored content


Tilbage til toppen  Besked [Side 1 af 1]

Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum