S P L A T

S P L A T forum


You are not connected. Please login or register

Historien so far

Go down  Besked [Side 1 af 1]

1 Historien so far on Søn 12 nov 2017 - 21:12

Rune

avatar
Founder
Vi spiller Kingmaker

Vis brugerens profil http://splatcup.goalsoccer.net

2 Første spilgang on Søn 12 nov 2017 - 21:12

Rune

avatar
Founder
Thomas: Wizard
Michael: Fighter
John: Paladin
Jacob: Cleric

Thomas, Michael og John redder Oleg og Svetlana fra banditterne. De dræber alle banditterne inden de når at flygte. Michael og Johns hunde gør det af med den bandit de kunne udspørge.
Oleg og Svetlana tilbyder dem mad og logi så længe han ejer denne trading post.
De 3 begiver sig af sted for at kortlægge området. De har købt et kort i Reslov hvor der er påtegnet en guldmine. Denne prøver de at finde. Efter 2 dages søgning finder de guldminen, som de ser ikke er helt udtømt. De finder ikke andet i minen.
De finder en kæmpeedderkops gemte hule. De slår den i hjel og finder på en død bandit et kort med et kryds på. De følger kortet og finder under et træ en gemt skat.
De rejser videre og finder en gammel ødelagt bro. Kun et tov strækker sig over floden. De ringer på klokken der hænger ved siden af broen og et genfærd viser sig. De råber at det skal have hævn over The Stag Lord og at han skal kastes i vandet. Det forsvinder i vandet igen.
Nu rejser de videre. De spotter et kæmpe træ og begiver sig mod det. Under træet finder de en indgang til en Mite hule. De begiver sig ind i hulen og gør det af med alle de mites de finder samt deres monstre. Her finder de også en fanget kobold de forsøger at overtale dem til at levere dem tilbage. Thomas ser dog igennem skabningens bluff og gør det af med den. De finder dog ud af at disse mites ligger i krig med områdets kobolds, som de også har en kontrakt på at få neutraliseret. I hulen har de fundet en statue som kobold klanen tilbeder. De er dog ret ramt så de drager tilbage til Oleg.
De finder Bokkens hus og handler med ham, og Svetlanas radiser, før de drager tilbage igen.
Hos Oleg forsvinder John ud af billedet og Jacob afløser ham. Efter at have steget i level og købt lidt udstyr drager de afsted. De styrer lige mod Kobold hulen og her bliver de ført direkte til deres Shaman. Shamanen nupper statuen og beordrer resten af sine koboldfolk at slå gruppen i hjel. Efter en hård kamp formår gruppen at gøre det af med Shamanen. Kort efter ankommer kobold chefen med resten af hulen. Han er glad for at de har gjort det af med shamanen og da han også modtager statuen fra gruppen kaster han den mod gulvet og takker dem. De får lov at tage alt i shamanens hule og de aftaler at kobolds fremover kun vil raide mod syd. Gruppen drager tilbage til Oleg.
Her forsvinder Jacob.
Gruppen drager afsted igen og finder River crossing, fangberry patch (som de opgiver at plukke grundet nogle edderkopper som de ikke kan bekæmpe godt). De finder også Tuskgutter og slår den i hjel. Og jager og dræber en Tatzelwurm. På tilbagevejen til Oleg finder de banditterne der har plaget Oleg. En fireball scroll gør det af med alle undtagen Kessen, som de jager og fanger. I kampen får hun hugget det højre ben af. De redder hende dog med 2 healing potions. Hun foreslår at de betaler en regenerations spell til hende (1050gp) og sender hende afsted med hest og så vil hun fortælle hvad hun ved om The Stag Lord. De stoler dog ikke på hende, men bliver i lejren, da hun fortæller at det sprut de har beslaglagt skal leveres til The Stag Lord inden de næste 2 dage og at han bliver tosset hvis det ikke sker. 2 dage senere om natten vækkes de af lyde i skoven. 2 banditter lister sig rundt. Kessen hvisker nu til Michael at hvis ikke de godtager hende tilbud nu, så afslører hun dem. Hun har intet at tabe. Michael godtager det. Hun råber til banditterne at sendingen kommer om 2 dage og at de bare skal smutte igen. De smutter igen.
Nu overvejer gruppen hvad de skal gøre. Kessen fortæller at Stag Lord bor på et fort med godt 10 banditter. De skal følge vejen op af bakken til fortet, da man får store problemer hvis man ikke gør det. De har også fået kodeordet som banditterne forventer man bruger. De rejser af sted og da de ser fortet sender de Kessen afsted med en af deres 2 heste og 1000gp.

Rewards awaiting at Olegs so far:
1 Tatzlwurm head
1 Tuskgutter
8 Bandits killed

Adventures given but not comleted:
- Kesten giver en dusør på en bandit ved navn Falgrim Sneeg. 4 mw våben af eget valg hvis han er levende, 2 hvis han er død.
- Jhod giver gratis spells hvis de kan finde Erastils forsvundne tempel og fjerne forbandelsen.
- Bokken giver 25% rabat på potions i en måned hvis de kan skaffe ham fangberries

Vis brugerens profil http://splatcup.goalsoccer.net

3 Re: Historien so far on Man 13 nov 2017 - 9:45

Rune

avatar
Founder
Thomas: Wizard
Michael: Fighter
John: Paladin
Jacob: Cleric
Anders: Rogue

Thomas og Jacob beslutter at ride op til fortet og se om de kan scoute lidt. I mens slår John og Michael (som ikke var til stede) lejr et sted i nærheden. John drager desuden afsted mod Olegs, for at indkassere dusørerne på deres trofæer og købe lidt forsyninger.
Thomas og Jacob giver kodeordet og bliver lukket ind i fortet. Røverne virker lidt mistænkelige til at starte med, men efter en fuld Stag Lord har taget i mod sendinge med sprut, som de havde med, så bliver alle lidt roligere. De ender med a spille lidt terninger med Dovan. Senere på natten sniger Thomas sig til et afsides sted. Her tryller han en kæmpeedderkop frem, som straks angriber og dræber en røver. Den fortsætter mod den næste røver, som dog formår at slå alarm. Der er vildt opstandelse og røverne strømmer op for at tage sig af truslen. I mellemtiden har Thomas sneget sig et andet sted hen og kastet Ghost Sound, så det lyder som om 12 mænd råber et sted inde i fortet.
Igen er der vild opstandelse, men røverne finder selvfølgelig intet. Inden der stilles for mange spørgsmål, hiver Akiros Thomas og Jacob til side. Han forklarer dem, at han ved at det er dem der står bag de to "angreb" og har går ud fra de har en kontrak på Stag Lord. Han siger at de skal smutte med det samme, ellers kommer de slemt til skade. De skal blive væk, medmindre de kommer tilbage med flere mænd.
Thomas og Jacob bliver lukket ud kort efter, og smutter tilbage til lejren.

Næste dag beslutter Thomas og Jacob at udforske vest for fortet, for at finde evt. flere røverbander. De støder på en trold, som de sætter efter. De angriber trolden, men får eftertrykkelig bank. Thomas undslipper med nød og næppe, efter at have ledt trolden væk, og hentet Jacob.
Herefter holdes der vagt ved lejren et par dage, for at slå ned på små grupper af røvere.

Anders er stødt på John på vejen, og får at vide hvor lejren er.
Ved lejren overrasker han Michael og de to får sig en snak.
Jacob, Michael og Anders opdager 2 røvere der er på vej fra fortet, lige som de kommer gående tæt forbi. En røver skydes ned da han flygter. En anden gør modstand, men der gøres kort proces med ham. Røveren der prøvede at flygte begynder at kravle væk, men Michaels hund bider sig fast i halsen på ham. Michael hiver hunden væk, og Jacob helbreder røveren, så han kan tale. Efter lidt trusler begynder røveren at tale. Han hedder Falgrim. Han tilbydes lidt guld hvis han afslører det nye koderord til at komme ind på fortet. Det gør han, og han bliver sluppet løs, efter han har sværget at holde sig væk fra røveri og skidte mennesker.

Om natten beslutter de sig for at Anders skal snige sig ind i Fortet og lukke den Owlbear fri der er fanget derinde.
Anders sniger sig op af bakken der omringer fortet. Her angribes han pludselig af Zombier der skyder op af jorden.
En vild kamp starter nu, hvor de andre kommer Anders til undsætning. Flere Zombier skyder op, og røverne begynder at skyde til mål efter dem. De får tæsket de sidste zombier, og Ander sniger sig ind i fortet, men røverne sender nu folk ud for at tage sig af truslen, som de anser for ikke at være særlig stor.
Kampen bølger frem og tilbage. Stag Lord blander sig pludselig og gruppen presses til det yderste. Heldigvis dukker John op, som en solstråle i mørket og heltene har endnu en gang overtaget. Kampen bevæger sig ind i fortet, og en presset Dovan får lukket Owlbear fri. Efter en del nærdødsoplevelser får gruppen gjort kål på resten af røverne og Owlbear.
De finder Akiros lænket og tævet i Pig Roast room. Han forklarer at han er faldet i unåde efter han lod Thomas og Jacob slippe fri. De beslutter sig for ikke at dræbe ham, men levere ham til myndighederne så han kan bliver dømt for sine synder. Dog vil de tale hans sag, da han var vigtig i at få kål på Stag Lord.
Akiros afslører også at Stag Lords far befinder sig i kælderen, og at han er skingrende sindssyg.
Gruppen hviler sig til næste dag og begiver sig derefter ned i kælderen. Her bliver de mødt af den sindssyge gamle mand, som straks angriber dem. De får dog hurtigt kål på ham.

Anders forsvinder ud af billedet, han bliver tilbage på fortet, for at sikre at det ikke bliver taget i brug af andre røverbander.
Resten tager til Olegs for at indkassere dusøren på Stag Lord.
På vejen smider de Stag Lords lig i floden hvor genfærdet husserer. Genfærdet kommer til syne og nupper liget. Op af vandet skylder en fin polearm, som de tager med.
Ved Olegs bliver heltene hyldet, og der sendes bud til Restov om at Stag Lord er besejret. Heltene har nu vundet retten til at besætte området. De beslutter at de vil oprette deres første bosættelse ved Stag Lords fort. De mangler dog at explore store dele af skoven, så det går de i gang med.
Her støder de på fælder, en død fældesætter, kæmpefrøer, frømænd, Erastils tempel med en sinddsyg bjørn, en Erastil statue og andre småting.
De beslutter at de ikke vil udlevere Akiros, og i stedet vil de give ham et formål med livet, som en del af det nye kongerige.
De vender tilbage til Olegs og her slutter spillet for denne omgang.

Vis brugerens profil http://splatcup.goalsoccer.net

Sponsored content


Tilbage til toppen  Besked [Side 1 af 1]

Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum