S P L A T

S P L A T forum


You are not connected. Please login or register

The Legendary Lich-Hand League

Go down  Besked [Side 1 af 1]

1 The Legendary Lich-Hand League on Ons 17 sep 2008 - 17:53

princelarming

avatar
Barbar Barber
Så er muligheden for at arrangere turneringer der, og som en første vil jeg udnytte den mulighed!

Må jeg præsentere en Olden Goldie: The Legendary Lich-Hand League!

Jeg gennemgår punkterne i Triumviratets Turneringsopbygnings-regler, efter tur:

Commisioner: Asbjørn Ödelæg Christensen

Turneringens størrelse: 8 deltagere minimum
Den bliver ikke afholdt med mindre end otte spillere, men det betyder at præmiesummen nemt kommer op og runder 5 million.
-Turneringen er varslet, da vi begynder når der er deltagere nok, og tidligst d. 1 Oktober. Giver +1 i modificeret deltagerantal.
-Antallet af kampe er over fem garanterede pr. hold, så der er endnu en modifikation. Giver +2 i modificeret deltagerantal.
-Desuden er det en dedikeret turnering, og der er ingen kampe udenfor turneringen. Giver +1 i modificeret deltagerantal.
I alt tælles turneringens modificerede deltager antal altså som Deltager-antal +4.

Præmier:
The legendary lich-Hand, selvfølgelig! Det betyder i denne sammenhæng at vinderen modtager en "helbredelse" til 400k, som beskrevet under præmier. Eventuelle tiloversblevne præmiepenge går til penge til første, anden og tredje-pladsen, som nærmere specificeres, når deltagerantallet er endeligt lagt fast.

Ekstra Inducements:
Hvert hold får 100k til køb af alt andet end kort, inden hver kamp. Det er selvfølgelig udover normale Inducements.

Afviklingstempo:
Der skal spilles mindst 2 kampe pr. deltagende hold pr. måned.

Afviklingsform:
Dette er, som navnet antyder en liga. Alle hold skal spille en kamp mod alle andre hold i ligaen, og til slut spiller den med flest points og næstflest points en finale for at afgøre vinderen. Ties i point-antal afgøres ved endnu en kamp, hvis det er relevant.

Points:
Der uddeles 4 points til vinderen af kampen, hvis modstanderen ikke scorede i kampen, 3 points hvis han gjorde. 2 points til begge hold, hvis der er en tie. 1 point hvis du tabte og scorede mindst et mål i kampen, og 0 points hvis du tabte og ikke scorede.

Dette er Udklastet, og hvis der er åbenlyse fejl i opbygningen, som Bamse ikke har set, må man meget gerne skrive en besked til mig herinde.

Tilmelding foregår ved at skrive et reply til denne post, og så må vi se om vi kan få samlet de otte jeg synes der kræves for at det er værd at spille...

MVH:

Commish:
Asbjørn Ö. ChristensenSidst rettet af princelarming Tirs 23 sep 2008 - 21:59, rettet 1 gang

Vis brugerens profil

2 Re: The Legendary Lich-Hand League on Tors 18 sep 2008 - 18:27

Yde


Hobbit Grisetyv
Der er gået rygter igennem Imperiet, at den legendariske hånd kan spores tilbage til Count Ebbes Tip tip tip oldemoster Gerda. Han har derfor fået samlet vennerne fra den lokale bloodbowlforening, og desuden udvalgt en række talentløse slaver fra fangehullet for at vinde hånden og æren tilbage til familien.

Bad Moon Blitzers (Vampire Team) står klar når turneringen fløjtes igang.

/Yde

Vis brugerens profil

3 Re: The Legendary Lich-Hand League on Tirs 23 sep 2008 - 11:35

R-kølle

avatar
Menneske Svaneridder
Det skete i de dage at der blev kaldt til samling i det store underjordiske emperie. Det hed sig at man skulle samle det bedste Bloodbowlhold over- og underverdenen nogensinde havde set. Fra tunnellerne under de kolde stepper nær Kislev og fra de kun halvt underjordiske gange i de sydlige jungler. Ved Bretonnias grænser standser kampene kort mens der holdes råd om hvem der skal repræsentere de vestlige stammer og i øst hører man stemmer der for længst var glemte skælve mens tilbederne af den hornede rotte samler sig og sender deres repræsentanter afsted. Alle mødes de i de store underjordiske haller i Skavenblight og her bliver der holdt prøver i alle tænkelige discipliner sådan at kun de mest egnede går videre og endelig står der kun de 16 bedst egnede af hele nationen samlet. Disse 16 har netop meldt sig ind i kampen om "The Lengendary Lich-hand".

Hermed melder "Dazling Dark Destroyers" sig, i kan godt begynde at frygte for den voldelige død.

/Krølle

Vis brugerens profil

4 Re: The Legendary Lich-Hand League on Tirs 23 sep 2008 - 12:29

princelarming

avatar
Barbar Barber
På sin trone i den store hal under bjerget sidder Vergar Stålskæg, Kongen over Karak Maraz. Hans tanker er dystre, og hans pande er rynket med bekymringer så store at en yngre dværg ville rive sit skæg ud med rode. Kongens grudge-bearer har lige bragt ham nyt fra verden udenfor, og ordene er kilden til kongens store bekymringer. Han har netop fået at vide at de fæle rottemænd, og udøde uslinge har meldt sig i kampen om den legendariske Liche-hånd, som han selv i sin tid fravristede Gerda Gravgnasker, med sin økse.
Han sender bud efter sin søn, Prins Larek, som får den fornemme opgave at fravriste trofæet fra de fæle bæster der vil tage det for deres egen usle brug.
Efter nogen tid går 14 tungt bevæbnede og trænede dværge, en dødsmaskine af stål og kul, og en skare af tilhængere og fans ud af kongens haller for at melde deres deltagelse i The Legendary Lich-hand league...

Karak Maraz Manglin' Midgets har meldt deres ankomst!

Vis brugerens profil

5 Re: The Legendary Lich-Hand League on Tirs 23 sep 2008 - 18:56

gakkedulla

avatar
Menneske Stimand
Mens der i skavenblight blev udvalgt de 16 bedste spillere fra klanerne, besluttede rotterne fra clan skryre i hemmelighed at det ikke var vigtigst hvem der var dygtigst hvis man kunne løse problemerne med maskiner. Spit warpcannon trænede i flere måneder i at affyre sin kanon med bolden istedet for den warpstone bombe den var lavet til. Samtidig byggede andre fra klanen en rat ogre sammen med et par forrædere fra clan moulder. Snigger kill-kill, der var den største af de 10 konspiratorer "overtalte" en flok gutter runers fra clan eshin til at spille for det der herefter var hans hold - Clan Skryre Kill-kill United! Uden om The councel of thirteen tilmeldte de sig turneringen, mest af alt for at hævde deres magt overfor de andre rotter.

Vis brugerens profil

6 Re: The Legendary Lich-Hand League on Tirs 23 sep 2008 - 21:50

andbruu

avatar
Captain
Den store stemning som langsomt var ved at bygge sig op i en afkrog af den gamle verden sende bølger af energy ud i det store rum. Her berørte det de store stjerneguder, kaldet Chant's som herskede over de uhyggelige necrons. En af deres utallige sjæle-høster hold havde i nogen tid oppereret i denne del af multi-verset, nettop forklædt som et bloodbowl hold. Bare-Bones, som de dødelige (og de ikke-døde) kalde dette hold, havde hidtil med fuldt overlæg ikke vundet en turnering - så de ikke tiltrak sig for meget opmærksomhed.
Men nu krævede deres altid sultne guder et stort offer og Bare Bones indskrev sig sammen med resten af de laverstående racer i det der gerne skulle blive et ordenlig høst-bald.

Note til regler:
Giver 5+ kampe ikke +2?
Husk at hvis den samlede præmiesum når over 1,2M skal der flere special prizes på banen.


_________________
Your GÆS is as good as mine!
Vis brugerens profil

7 Re: The Legendary Lich-Hand League on Ons 24 sep 2008 - 11:40

princelarming

avatar
Barbar Barber
>tom<Sidst rettet af princelarming Fre 26 sep 2008 - 18:41, rettet 1 gang

Vis brugerens profil

Kaalhoegen


Gnom Svinehyrde
"From the North, came a team of great strength..." affraid

From the icecold steppes in the north, where only wolves and scavengers can make a living, where the rift of Chaos pulses, bending the laws of physics, where only the bravest dare venture...never to return.

From here the Chaos team derives. Men and beasts, twisted and corrupted by their Almighty Gods, Battered and hardened, by the brute force of nature, ferocious and vengeful, driven by their own bitter hate.

DESPAIR ALL YE, WHO DARE STAND UP TO THE FORCES OF CHAOS!

By means of pure anger and utmost destruction, the Chaos team, Mighty Horns Unlimited, will obliterate the other teams in the "Lich-Hand League", not only to win their rightful price, but also to bathe in the blood of their enemies.

- For Chaos reintroduced, and world order destroyed!

Vis brugerens profil

9 Re: The Legendary Lich-Hand League on Tors 25 sep 2008 - 22:20

rass

avatar
Halv-elver Bondemand
25/9 skriver avisen "Human Pride" følgende på forsiden

White Strikers har i alt hast afbrudt deres ophold i Lustria hvor klubben dels har gjort forberelser til den kommende season del har pronoveret den nye D'shawn actionman dukke. I mandags erfarede headcoachen, gennem holdets stabslæge, at den gamle Lich cup genoptages og afvikles efteråret igennem. På et hastigt indkaldt spillermøde i onsdags lykkedes det for den før målfarlige blitzer(red. nr3) Karwulf Wyrvorn at overbevise spillertruppen om vigtigheden af cup trofæet, en artifakt som ifølge stabslæge dr. Neuleben kan hele den ungen blitzers alvorlige skade fra sidste efterår.

Den 241 pund tunge blitzer fik i oktober sidste år den hårdeste ikke-dødlige tackling i Strikers historie da det unge talent brækkede halsen så det kunne høres på hele HeroStadion. På mirakuløs vis lykkedes det dr.Neuleben at redde livet på blitzeren der er tilbage at finde i startopstillingen for Strikers dog uden sammen graciøsitet som før.

Trods indvendiger fra kaptajn Nelson og veteran reciever Rattle der begge stiller sig skeptisk overfor for holdets nuværende styrke har headcoachen, stærkt bakket op af holdets superstjerne og quaterback D'shawn, valgt at melde holdet til tuneringen.
D'shawn udtaler til avisen: "Jeg er sikker på at et nyt trofæ er den eneste vej tilbage til fordums styrke for os, desunden skylder vi vores fans at vinde efter de pinlige nedelag til Totenkopf."

Da holdet, i øvrigt i højt humør og stort set uden skader, i formiddags ankom til deres hotel og middlertidige trænningsbane i Nuln, udtalte Headcoachen følgende: "hos os lever vi og dør for hinanden og alle på holdet er indstillet på at hjælpe Karwulf. Vi vil ikke tage favoritvædiheden på os dels grundet tilstedeværelsen af hold som Mighty Horns, dels grunden den seneste ustabilitet i angrebet og jeg ser os egentlig som en underdog. Tilgængend er vi begyndt at lave flere cas. og vi viser hverken frygt eller smerte. Jeg tror vi står godt rustet til de mange tætte opgør og en ting ved jeg, vi bliver forbandet svære at slå."

Her fra avisen skal ønskers alt held og lykke til de modige knægte. Vi vil følge jer tæt.

Vis brugerens profil

10 Re: The Legendary Lich-Hand League on Man 29 sep 2008 - 23:32

Janushedemann

avatar
Halv-elver Diplomat
Rygtet om Gerda's gamle og gustne hånd er efterhånden nået alle verdens hjørner.
Så interessant er denne halvrådne gamle kællinge hånd, at rygtet er nået en lille skod bygd langt inde på Indlandsisen.

Som en rutineret læser af dette forum, vil du måske begynde at kunne huske hvilken bygd det er vi snakker om.

Langt inde på indlandsisen i en lille møgbelortet rønne sidder seks kendte ansigter : "Grønlænder-Kim" , "Peter-Brøndum" , "Snapse-John" , "Doktor Nielsen" , "Per-Procent" og "Ib-Én".
De 6 grøndlanske patrioter sidder som vanligt i deres møgbelortede nationaldragter og kværner snaps til den helt store guldmedalje.

På bordet foran de 6 herrer ligger der 6 fine og dejlige ruko-nøgler. Som den dygtige læser kan regne ud passer disse nøgle til bygdens snapse-skur.
I stedet for at vælge én som skulle ha ansvaret for skuret, sådan som det var på tale ved afstemningen tidligere på året, valgte de seks noble patrioter at droppe projektet og i stedet bare søge bloktilskud til en kææææmpe snapse skur, så prop-fyldt med reserve snaps( hvis der er altså er noget der hedder 'reserve-snaps' for en grøndlænder???) at det var lige meget hvem som havde nøglen.
Som gode grøndlanske patrioter bruger de selvfølgelig ikke skuret, men har i stedet for pillet det fra hinanden og solgt matrialerne for endnu mere snaps.
De seks nøgler kan derfor ikke bruges til noget, men er symboler på hvor gode de seks patrioter er til at misbruge bloktilskud.

I det føromtalte møgbelortede skur sidder de seks stang-bacardi-snapse-grønlændere og kikker på hinanden mens de høvler løs af kassen med bloktilskuds-snaps, som gruppens outsider "Ib-Én"(Ham som kun kan drikke én flaske snaps om dagen og derfor er en taber i bygden)lige har hentet fra snedyngen udenfor.

Som bygdens kloge hoved (hvis der overhovedet findes et sådant hoved i bygden, eller for den sags skyld på Grønland??) er "Grønlænder-Kim" i gang med at læse sidste uges avis.( Det er ikke fordi abonnerer på avisen i bygden, men er pakket omkring deres bloktilskuds-snaps, så flaskerne ikke klirrer under transporten)
"Grønlænder-Kim" har fundet en meget spændende artikkel og er derfor bergyndt at læse den. Det er artiklens meget flotte billede (Synes Grønlænder-Kim i hvertfald) som har fanget han interesse. Billedet forestiller en røv-ulækker gammel kællingehånd, med brune fedtede negle, belortet og bebumset hud samt lange sorte krøllede hår på fingrene. Hånden minder "Grønlænder-Kim" og hans saglige mors kærlige hånd som hver dag gennemstokkede hans grimme grønlanske ansigt.
"Grønlænder-Kim" kan godt lide billedet.
"Grønlænder-Kim" og hans gode ven "Doktor-Nielsen" (ham som er bygdens læge, ikke fordi han er uddannet læge, for hvor mange grøndændere er det ? men fordi han er den der er bedst og flittigst til at bruge sit instrument af alle mænd i bygden) beslutter sig for at gå ud og finde en dansk-ordbog så de kan få oversat artiklen og finde ud af hvad der rent faktisk står i den.
"Grønlænder-Kim" mener han kan huske at der ligger en dansk-ordbog ude på skide-skuret, og de giver "Doktor-Nielsen" ham ret i, og tilføjer at de kun har nået at tørre røv fra A til og med halvdelen af M.

Da de efter at have hentet den halv gennemskidte ordbog kommer tilbage til rønnen, er artiklen væk.
Det viser sig at "Grønlænder-Kims" far (og Morfar) "Per-Procent", Bygdens kendte stor-bloktilskudsmisbruger (ham vis indtag ikke måles i promiller men i procenter) som sædvanlig er så stang beruset at han ikke kan kende forskel på røv og albue. Det har resulteret i at han kan gennemskidt hele det ene hjørne af rønnen og nu er i færd med at tørre sin albue ren....

De seks patrioter finder derfor aldrig ud af hvad artiklen med det flotte billede handler om........

---------------------------------------

Kort og godt.


Totenkopf Abteilung melder sig ind i kampen om Gerdas gunstne hånd(job).

Som man siger på Swahili-finsk, "Gibi-Gibi" som betyder noget i retningen af: Såen er det

-Janus

Vis brugerens profil

11 Orions hævn on Tirs 30 sep 2008 - 14:07

Jeppe


Gnom Svinehyrde
Fra skovens stille dybe ro, lyder der et alt overdøvende brøl. Nyheden om en international league har nået til det fjerne højrne af Athel Loren. brølet Stammer fra Skoven kongen Orion, han vil have hævn. I mange årtier har Orions udvalgte ikke formået at skabe resultater. lige ved og næsten, vinder ingen trofæer.

I samarbejde med det unge talent Motadion, gik Orion i gang med at samle et hold.
Det skulle vise sig at være en svær opgave. De mest rutinerede spillere, fra det ellers lovende hold "Underwood'n'Balls" havde trykket sig tilbage. De fleste med skader eller frygten for at få dem.

Men da Motadion nævner, at der ikke gælder nogle regler i sådanne primitive ligaer, hvor det oftes handler om at sende bloodstråler og bensplinter ud over tilskuerrækkerne, rejser en stor flok træmænd sig op.
De mumler noget om en legende indefor bloodbowl (oaky the Hammer), og at få hævn over den ORK der plantede en kobbersåm i hans rødder.

Anført af Wardanceren Motadion, rejser de afsted for at tilmelde holdet. Mange af de gamle "stjerne" forlader den ellers så graciøse hjemmelige liga for at følge holdet. Igemmen brittonianernes land, skaber det røre.

"et hold kun af træer, er det lovligt og hvor kan jeg se dem spille?"

Da de holder rast på en såkaldt kro i udkanten af emperiet, møder de en levende legende, som må betegnes som den bedste spiller elverne har kendt. Symera Skyball: En lille elver der halter og hoster, klager og rygsmerter og besvimer for et godt ord. Frygten i elvernes øjne er stor, "sådan ender man når man spille i de internationale ligaer"

Motadion kender til hans evner og vil gøre alt for at få ham med som assistenttræner. Skyball tager med men på en betegnelse, han skal spille og ikke nok med det, han vil være anfører!

Skyball laver hurtigt om på startopstillingen, og sender alle træmændene hjem, på nær en: Crazy leaf, en træmand der som ung (før han kunne trække sine rødder op) stod lidt for længe ved siden af en klynge Warpshards, og nu har det med at få ustyrelige raserianfald. Hvilket Skyball åbentbart mener kan bruges på banen.

Efter en lang sej kamp med at få holdet klar, rejser de videre.
Når de det i tide til tilmeldingen? får Orions sin hævn? og kan skyball virkelig stadig føre endnu hold til sejere?

Vis brugerens profil

12 Millions of Hellions on Ons 1 okt 2008 - 17:46

Helge

avatar
Menneske Paladin/Troldmand
jaeh, hvor skal jeg nu begynder, eller "stay a while and fistle"...

jo altså, der engang 7 onde dværge, med prinsesse krøller i skægget, hugtænder og en ubendig træng til dommedag!
De 7 modbydelige dværge boede langt mod øst, i et stort ondt bjerg, der spyede ild og dampede svovl. Men selv denne vederstyggelse var ikke nok for de 7 forfærdelige dværge, så de bestemte sig til at rejse østud, til verdens ende, for endelig at få afslutning og dermed forløsning fra verdens sødme. De 7 ulækre dværge samlede nogle nisser omkring sig og fik de 2 sejeste til at knalde med et par køer, så de kunne få nogle trækdyr ud af det, Men de havde glemt deres kompas. Efter mange måneders frugtesløs vandring endte de 7 bissede dværge foran en stor mur med en port i og de troede de var kommet til dommedagens land. Endelig!. Men der stod et par mænd ved porten og vendtede i den flotteste flower-power doomsday-dress og de 7 slemme dværge var seriøst intimideret af den imperielle hellebardist, for det var Nuln, den vældige stad, de var kommet til. Uden på Porten sad en stor plakat hvorpå der stod "The legendary Lich-hand League - Tryouts this week". det synes de 7 grusomme dværge var noget forbandet sludder for enhver ved da at på kaos-dværsk staves "alle dem med små dillere tør ikke spille bloodbowl" på en hel anden måde, men de 7 psykopatiske dværge ville ihvertfald ikke være ved at deres dillere måske nok var lidt små, så de pegede på plakaten og manden i det lidt for seje kluns pegede mod det verdenskendte Nuln BB stadium. De 7 uartige dværge fik med mange fagter og en del pegen mod de nedre dele meldt sig ind i turneringen, men pludselig blev det for meget for den ene af de 7 übernasty dværge og han gik op i lys lue af bare harme, fordi der gik ild i hans skæg. Nu var de kun seks, men ondere og ledere end nogensinde, med en altopslugende drift mod undergang og selvfølgelig at ordne trælåret på deres bedste spiller dværge-ko nr. to. Deres brutale og bizare spillestil har indtil videre vundet dem god hæder og ære og tiltrukket en del af de med sindsforvirrede individer til deres kampe....

Hellions!

HELLIONS!

MILLIONS OF HELLIONS!!!

MINIONS AND HELLIONS!!!

MOOKS AND PUKES!!!

-Helge, chief-coach.

Vis brugerens profil

13 Afslutning på tilmeldinger on Tors 2 okt 2008 - 12:21

princelarming

avatar
Barbar Barber
Så er der ti hold til Ligaen...

Det der sker nu er at vi åbner en anden post, som skal fungere som oversigt over ligaens udvikling.

Når to spillere har afsluttet en kamp i ligaen, afgør de hvem af dem der skal komme med et kort referat og en stilling til denne nye post.
Der må gerne skrives in-character, eller bare fjolles, så længe det er nemt at overskue hvilke hold der har været i kamp, og hvad resultatet blev. Eventuelle high-lights og spektakulære events må også gerne føres til referat.

Man afslutter posten med at skrive begge deltagende holds navne efterfulgt af det antal points de havde fået for den pågældende kamp.
Når holdene har fået flere points, skrives disse også efter holdets navn i efterfølgende posts

det kunne se således ud:

"Mortens Ødelæggere (fiktivt hold, i know) 2-3-0-4"

Hvilket betyder at Mortens Ødelæggere har spillet fire kampe, hvor den første var en tie, den anden var en sejr hvor modstanderen scorede, den tredje var et tab hvor holdet ikke selv scorede, og den fjerde kamp var en sejr uden at modstanderen fik scoret.
Senere føjes flere tal til rækken, i takt med at alle kampe bliver spillet.

Så vil jeg lige minde folk om at ligaen er dedikeret, hvilket vil sige at det IKKE er tilladt at spille kampe udenfor ligaen med det hold der er meldt til.
Dette gælder fra nu af og indtil finalen er spillet!

Vis brugerens profil

Sponsored content


Tilbage til toppen  Besked [Side 1 af 1]

Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum