S P L A T

S P L A T forum


You are not connected. Please login or register

hvad sker der med TLLHL??

Go down  Besked [Side 1 af 1]

1 hvad sker der med TLLHL?? on Man 5 jan 2009 - 20:37

princelarming

avatar
Barbar Barber
Vi har et lille problem...

Janus knudsen, Ejer og Coach for Totenkopf Abteilung, har grundet omstændigheder fuldstændigt under hans egen kontrol, fået flyttet holdet midlertidigt til Zagreb, effektivt fra d. 1/2 2009...

Dette gør nogle interessante/skræmmende/trælse ting ved vores igangværende Liga, TLLHL, og det er det der er problemet...

Der er to muligheder, nemlig at Jauns prøver at spille sine resterende 6 kampe inden afrejse (hvilket både han og jeg mener er urelistisk), eller også trækker hans hold sig fra ligaen...

Med en mulig aflysning af TA's deltagelse i TLLHL har det umiddelbart følgende konsekvens:
Ligaen aflyses!
(ifølge gældende regler skal 90% af en ligas planlagte kampe spilles, før man kan udbetale nogen former for præmer eller bonus'er)

Det er mildest talt en anelse træls, og noget som jeg mener vi alle, deltagere, triumviranter og delvist også udenforstående, bør undgå...

Denne post har til formål at få besvaret følgende spørgsmål:
-Kan vi forstætte ligaen, med dispensation fra Triumviratet?

Hvis nej... Too bad!!! (der røg den liga!)
Hvis ja...

Hvordan skal vi så gøre med følgende ting:
-præmierne (sættes ned eller blive hvor de er?)
-kampe mod Totenkopf? (Ses bort fra eller hvad??)

Det skal i den forbindelse siges at jeg, som tredjedel af triumviratet som udgangspunkt mener at Ligaen bør fortsætte, at de spillede kampe skal ses bort fra, og at præmierne forbliver som de er...

MVH:

Asbjørn

Vis brugerens profil

2 Jay er også meldt ud af TLLHL on Fre 16 jan 2009 - 14:38

princelarming

avatar
Barbar Barber
Jay og hans hold Mighty Horns Unltd er desværre også meldt ud af TLLHL, på grund af manglende tid til at få afviklet de manglende kampe.

MVH:

Commish Fede

Vis brugerens profil

3 Re: hvad sker der med TLLHL?? on Tirs 27 jan 2009 - 17:05

gakkedulla

avatar
Menneske Stimand
Vi har holdt et lille møde i det nyudnævnte triumvirat (Ras,Gax og Ytzi)

Det er blevet besluttet at TLLHL fortsætter uforstyrret uden nogen for for nedskæringer i præmier eller lignende. Ud fra en betragtning om at scenariet hvor en masse melder sig til og siden melder sig ud, ikke skal gå ud over dem der meldte sig til i første omgang, er det blevet besluttet at de vilkår man melder sig til en turnering under skal gælde til turneringen er asluttet. Uanset hvor mange kampe der i realiteten bliver afviklet.
På denne måde sikrer vi os mod at der går negativ inflation i præmierne således at ingen længere har motivation for at melde sig ud fordi gevinsten ikke er stor nok i forhold til de kampe de måtte mangle. Disse kan jo være forbundet med så stor risiko for ens hold at man slet ikke er interesseret i at spille dem hvis der ikke er meget at vinde.

Således er reglen om at 90% af kampene i en given turnering skal spilles før der kan udbetales gevinster, sat ud af kraft. For fremtiden er det med andre ord sådan at enhver turnering fortsætter med uændrede præmier uanset hvor mange der måtte melde afbud.

De problemer der kunne opstå som en konsekvens af dette, mener vi ikke er ligeså relevante som det faktum at ovenstående giver os mulighed for at afslutte ALLE de turneringer vi starter, uden ofte at skulle gennem en dispensationssag i triumviratet.

De kampe der er spillet mod TA og MH ultd. ses bort fra som turneringskampe. At de istedet kommer til at tælle som uretmæssige træningskampe er et faktum vi ikke kommer uden om.
Derfor er vi ydermere blevet enige om også at generalisere denne regel der altså lyder som følger:
Hvis et hold melder sig ud af en turnering tæller alle de kampe de har spillet i den, som helt almindelige træningskampe med SPP, injuries osv.

VH Aslak

Vis brugerens profil

Sponsored content


Tilbage til toppen  Besked [Side 1 af 1]

Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum