S P L A T

S P L A T forum


You are not connected. Please login or register

Casual gaming-Battle Reports

Go down  Besked [Side 1 af 1]

1 Casual gaming-Battle Reports on Ons 14 mar 2012 - 1:37

rass

avatar
Halv-elver Bondemand
Denne her post er beregnet på battle reports fra casual spil af et hvilken som helst format, så alle kan følge lidt med i hvordan det går rundt om.

1750p: Purifier list(grey knights) vs Space Wolves. Objectivies 0-2


På trods af den seneste moralske oprustning af nogle indenfor spil communitiet, hvor den sidste dekadente snak går på at spillet ikke længere må handle om at vinde, gennemføres der dog stadigt "gammeldages" kampe udenfor murene.Wink

Dette var tilfældet tirsdag(13/3) eftermiddag hvor the Purifier List(inqusition-grey knights) tog imod Space Wolves. Begge hære(1750p) kom godt prøvet og med sejre i baggagen. The Purifiers fra Aalborg hvor det var gået ud over Dark eldar og Space Wolves fra pindstrup hvor det var blevet til 2 wins og 2 ties. Setuppet bliver tre objektives, placeret i en trekant midt på det ene board og dawn of war deployment.

Ulvene overlader initiativet til inqusition og hærene stilles op. Med trekanten af objectives pegende ned mod sig indtager et purifier squad 1. sal på en bygning der gør det muligt for dem at score et. I under etagen placeres en razor back og en venerable rifleman dreadnought(en af tre). Ved siden af denne bygning opmarcheres resten af the inquisitorial force til en battle line. Ulvene udebliver fra deployment men marchere hele hæren in i ly af mørket i en classisk knibe tang med ,long fangs i bunden og landraider+arjac som den "højre arm" bakket op af et mindre squad . Venstre arm udgøres af en drop pod, som lander rimeligt præcist og elegant rister den venerable dreadnought som udgør den højre anker i the purifiers battle lineup. Mørket forsvinder og kampen er i gang!

Iqusition svare hurtigt og vredt igen og drop pod squadet reducere til deres wolf guad i terminator armor. For at dette lykkes trænger Castallan Crowe og hans drenge sig frem foran deres battleline og sider af for at skyde. Hermed blotter de sig for the longfangs(x12 ml!) som i formidabel volley gør det af med dem og samtidigt trænger arjac frem i midt/højre side af banen. Landraideren mødes head on af en dreadknight og en storm af ild som imobiliser den, dog står den til at conteste et objective. Arjac og boys sider af og rykker dreadknighten som dog tager en runepriest med sig i faldet. Herefter skydes de ned på ca. half strength. Ulvenes tur 4 er lidt mere defensiv. Arjac hopper tilbage i den imobile landraider og den voldsomme ild fra the inqusition besvares fra baglinien af the long fangs, ligesom de to små troop squads i razor backs placeres til endgame moves. I begyndelsen af 5. tur står der 1-1 i objectives og the inqusition er tvunget frem på banen. Deres battle line bryder op og et squaD PÅ 9 MAN TRÆNGER FREM MOD ARJACS POSITION, samtidigt med at en af ulvenes razorbacks skyder til slakker.

Arjac sider af og stormer de 9 grey knights og et sandt slaughter tager sin begyndelse. Ajac overlever med to gutter og da det andet objective også sikres står der 2-1 til ulvene...

Kampen skal dog i 6. tur og her kæmper resterne af the inqusition for at få et resultat. Det går udover arjac og det sidste af hans squad, som må lade livet til de giftige psicannons. Ulvenes sidste reserve bringes dog frem for holde de 2 objectives og da den sidste razor back når det objective som the inqusition har holdt hele kampen, giver de sig. Kampen ender 2-0 til space wolves i 6. tur.

Ulvenes longfangs tager MVA(most valuable asset) da de foruden at pinne inkvisationens vidicar assasin og rifelmen dreads anrettede betydelig og afgørende skade på modstanderens hær.


En fin og godt blodig kamp som holder ulvenes gode stime med 5 kampen uden nederlag.

Hermed skal det også til andre medspillere hedde, at der stadigt er mulighed for at spille, selvom man ikke har en malet hær.
Sidst rettet af rass Man 19 mar 2012 - 12:46, rettet i alt 2 gange

Vis brugerens profil

2 Re: Casual gaming-Battle Reports on Ons 14 mar 2012 - 12:11

princelarming

avatar
Barbar Barber
Fed læsning Very Happy

og godt initiativ med en tråd til Battle reps...


_________________
- How much wood could a woodchuck chuck, if a woodchuck could Chuck Norris??
Vis brugerens profil

Tilbage til toppen  Besked [Side 1 af 1]

Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum