Hey dudes and dudettes:
Jeg er vist nok erklæret mad-general på Obnox i år, men kunne godt bruge lidt feedback på de planer jeg har for indkøb.
Jeg er mest bekymret for mængder, da jeg ikke har den store erfaring med indkøb i denne størrelse...
Generelle ting:
½ kilo salt
2 liter madolie
4 kg sukker - bruges også til morgenmad
15 poser kaffe
1 stak kaffefiltre
(der er en hel kasse med krydderier og den slags deroppe, som vi nok godt må bruge løs af)
Morgenmad: fredag (25) lørdag (30) søndag (35) = 90 mandeportioner
Skal der være morgenbrød?? (Det ser dog ikke sådan ud...)
-i så fald skal der købes:
3 x ½ kilo smør
1 spand hindbærmarmelade
1 spand jordbærmarmelade
3 x 2 pakker rullepølse
3 x 2 pakker hamburgerryg
3 x billig morgenost
3 x 50 rundstykker ( så er der to pr person pr dag)
Ellers er det mere simpelt:
3x 15 liter letmælk - bruges også til kaffe...
3x3 kg corn flakes
3x2 kg havregryn
Aftensmad torsdag: (cirka 25 personer) - Spaghetti med kødsovs
4 kilo hakket oksekød
6 peberfrugter
1½ kg løg
2 knoldselleri
1 hvidløg
1½ kg gulerødder
8 dåser tomat
2 dåser tomatpuré
1 pose/bundt frisk oregano
5 kg pastaskruer - resten til salat lørdag
1 kg parmesan
4 bøtter ketchup (2 Heinz og 2 Beauvais) - resten til lørdag
8x2 hvidløgsflutes
Aftensmad fredag: (cirka 30 personer) - Chili Kong Arne - indeholder resten af kødsovsen fra dagen før
2½ kilo hakket oksekød
6 peberfrugter
2 kg løg
1 hvidløg
3 squash
3 chili'er...
200 gr mørk (MØRK!) chokolade...
1 porter??
6 dåser tomater
2 dåser tomatpuré
10 dåser bønner (blandede) - eller tilsvarende mængde tørrede opblødte bønner...
2 liter creme fraiche
5 kilo ris - resten til salat lørdag
(spidskommen og chilipulver)
8x2 hvidløgsflutes
salatbar lørdag: (cirka 35 personer)
Ris-salat:
Resten af risene
2 glas pesto (store)
3 peberfrugter
½ kilo rødløg
Pasta-salat:
resten af pastaen
1 pakke feta-lignende fedte-ost
2 bk tomater
2 agurker
3 peberfrugter
½ kg rødløg
2 salathoveder
evt. græskarkerner
Dressinger:
2 liter creme fraiche
1 bundt purløg
1 hvidløg
citron/lime
Tzatziki:
5 agurker
1 liter græsk yoghurt
3 fed hvidløg
Grøn salat:
4-6 bakker blandet grøn salat
Olivenolie
Hvidvinseddike
3 fed hvidløg
8x2 hvidløgsflutes
1 stærk og 1 mild Sennep
2 bøtter Remoulade
Der grilles i 2-3 halve olietønder:
1 liter tændvæske
10-15 kilo grillkul
Som sagt, kom med feedback, så retter jeg det i denne post, så vi har en liste at arbejde med...
Hvis nogen har en smart idé til logistikken bag aftensmaden torsdag, så giv endelig lyd. Så vidt jeg kan se har vi først en bil i Pindstrup kl. cirka 20.00, hvilket er der hvor brugsen lukker...
Desuden er brugsen muligvis lukket fredag, men det undersøger jeg lige...
Jeg er vist nok erklæret mad-general på Obnox i år, men kunne godt bruge lidt feedback på de planer jeg har for indkøb.
Jeg er mest bekymret for mængder, da jeg ikke har den store erfaring med indkøb i denne størrelse...
Generelle ting:
½ kilo salt
2 liter madolie
4 kg sukker - bruges også til morgenmad
15 poser kaffe
1 stak kaffefiltre
(der er en hel kasse med krydderier og den slags deroppe, som vi nok godt må bruge løs af)
Morgenmad: fredag (25) lørdag (30) søndag (35) = 90 mandeportioner
Skal der være morgenbrød?? (Det ser dog ikke sådan ud...)
-i så fald skal der købes:
3 x ½ kilo smør
1 spand hindbærmarmelade
1 spand jordbærmarmelade
3 x 2 pakker rullepølse
3 x 2 pakker hamburgerryg
3 x billig morgenost
3 x 50 rundstykker ( så er der to pr person pr dag)
Ellers er det mere simpelt:
3x 15 liter letmælk - bruges også til kaffe...
3x3 kg corn flakes
3x2 kg havregryn
Aftensmad torsdag: (cirka 25 personer) - Spaghetti med kødsovs
4 kilo hakket oksekød
6 peberfrugter
1½ kg løg
2 knoldselleri
1 hvidløg
1½ kg gulerødder
8 dåser tomat
2 dåser tomatpuré
1 pose/bundt frisk oregano
5 kg pastaskruer - resten til salat lørdag
1 kg parmesan
4 bøtter ketchup (2 Heinz og 2 Beauvais) - resten til lørdag
8x2 hvidløgsflutes
Aftensmad fredag: (cirka 30 personer) - Chili Kong Arne - indeholder resten af kødsovsen fra dagen før
2½ kilo hakket oksekød
6 peberfrugter
2 kg løg
1 hvidløg
3 squash
3 chili'er...
200 gr mørk (MØRK!) chokolade...
1 porter??
6 dåser tomater
2 dåser tomatpuré
10 dåser bønner (blandede) - eller tilsvarende mængde tørrede opblødte bønner...
2 liter creme fraiche
5 kilo ris - resten til salat lørdag
(spidskommen og chilipulver)
8x2 hvidløgsflutes
salatbar lørdag: (cirka 35 personer)
Ris-salat:
Resten af risene
2 glas pesto (store)
3 peberfrugter
½ kilo rødløg
Pasta-salat:
resten af pastaen
1 pakke feta-lignende fedte-ost
2 bk tomater
2 agurker
3 peberfrugter
½ kg rødløg
2 salathoveder
evt. græskarkerner
Dressinger:
2 liter creme fraiche
1 bundt purløg
1 hvidløg
citron/lime
Tzatziki:
5 agurker
1 liter græsk yoghurt
3 fed hvidløg
Grøn salat:
4-6 bakker blandet grøn salat
Olivenolie
Hvidvinseddike
3 fed hvidløg
8x2 hvidløgsflutes
1 stærk og 1 mild Sennep
2 bøtter Remoulade
Der grilles i 2-3 halve olietønder:
1 liter tændvæske
10-15 kilo grillkul
Som sagt, kom med feedback, så retter jeg det i denne post, så vi har en liste at arbejde med...
Hvis nogen har en smart idé til logistikken bag aftensmaden torsdag, så giv endelig lyd. Så vidt jeg kan se har vi først en bil i Pindstrup kl. cirka 20.00, hvilket er der hvor brugsen lukker...
Desuden er brugsen muligvis lukket fredag, men det undersøger jeg lige...
Sidst rettet af princelarming Ons 18 Maj 2011 - 14:42, rettet i alt 10 gange