Så har mad-bimse-generalen Bimse gennemset sine noter fra indkøb og show sidste år, og her kommer så en umiddelbar plan for showet - som sædvanligt er kommentarer og tanker meget velkomne...
Vi går i "gryn og flakes"-mode til morgenmaden - der skal jo være plads til spontane indslag, Wienergrød, Øllegrød og lignende...
Der var en del der ikke var de store fans af Chili Kong Arne sidste år (og vi prutter nok i forvejen - vi behøver ikke flere bønner!), så derfor tænkte jeg at lave Lasagne/Lasagnette til fredag, så resterne af kødsovsen kan blive brugt til noget...
Jeg påregner cirka 25 personer til spisning af måltider... Hvis det bliver meget større end det, så må vi ændre lidt på mængderne...
Generelt indkøb:
½ kilo salt
2 liter madolie
4 kg sukker - bruges også til morgenmad
10 poser kaffe
2 stak kaffefiltre
15 liter letmælk - bruges også til kaffe...
Morgenmad:
3 kg corn flakes
2 kg havregryn
Til brødbagning:
4 pakker gær
6 kg hvedemel
1-2 kg durummel
Aftensmad torsdag: Spaghetti med kødsovs
4 kilo hakket oksekød
6 peberfrugter
1½ kg løg
1 knoldselleri
1 hvidløg
1½ kg gulerødder
8 dåser tomat
2 dåser tomatpuré
1 pose oregano
3 kg pastaskruer - resten til salat lørdag
4 bøtter ketchup (2 Heinz og 2 Beauvais) - resten til lørdag
Hvidløgssmør:
2 pakker smør
1 Hvidløg
Aftensmad fredag: Lasagne (med eller uden Jette...)
(indeholder resten af kødsovsen fra dagen før)
2½ kilo hakket oksekød
6 peberfrugter
2 kg løg
1 hvidløg
6 dåser tomater
2 dåser tomatpuré
3 liter mælk til bechamel-sovs
2 kg revet ost
3 kg Pasta (plader eller skruer)
1 brev revet muskat/hel nød
Foliebakker enten lånes på centret eller købes i brugsen...
Salater og show lørdag:
Pasta-salat:
resten af pastaen
1 pakke feta-lignende fedte-ost
2 bk tomater
2 agurker
3 peberfrugter
½ kg rødløg
2 salathoveder
evt. græskarkerner
Dressing:
1 liter creme fraiche
1 bundt purløg
1 hvidløg
citron/lime
Tzatziki:
5 agurker
1 liter græsk yoghurt
3 fed hvidløg
Grøn salat:
4-6 bakker blandet grøn salat
Olivenolie
Hvidvinseddike
3 fed hvidløg
1 stærk og 1 mild Sennep
2 bøtter Remoulade
Grill i halve olietønder:
1 liter tændvæske
10-15 kilo grillkul
Hvad siger i til det??
Vi går i "gryn og flakes"-mode til morgenmaden - der skal jo være plads til spontane indslag, Wienergrød, Øllegrød og lignende...
Der var en del der ikke var de store fans af Chili Kong Arne sidste år (og vi prutter nok i forvejen - vi behøver ikke flere bønner!), så derfor tænkte jeg at lave Lasagne/Lasagnette til fredag, så resterne af kødsovsen kan blive brugt til noget...
Jeg påregner cirka 25 personer til spisning af måltider... Hvis det bliver meget større end det, så må vi ændre lidt på mængderne...
Generelt indkøb:
½ kilo salt
2 liter madolie
4 kg sukker - bruges også til morgenmad
10 poser kaffe
2 stak kaffefiltre
15 liter letmælk - bruges også til kaffe...
Morgenmad:
3 kg corn flakes
2 kg havregryn
Til brødbagning:
4 pakker gær
6 kg hvedemel
1-2 kg durummel
Aftensmad torsdag: Spaghetti med kødsovs
4 kilo hakket oksekød
6 peberfrugter
1½ kg løg
1 knoldselleri
1 hvidløg
1½ kg gulerødder
8 dåser tomat
2 dåser tomatpuré
1 pose oregano
3 kg pastaskruer - resten til salat lørdag
4 bøtter ketchup (2 Heinz og 2 Beauvais) - resten til lørdag
Hvidløgssmør:
2 pakker smør
1 Hvidløg
Aftensmad fredag: Lasagne (med eller uden Jette...)
(indeholder resten af kødsovsen fra dagen før)
2½ kilo hakket oksekød
6 peberfrugter
2 kg løg
1 hvidløg
6 dåser tomater
2 dåser tomatpuré
3 liter mælk til bechamel-sovs
2 kg revet ost
3 kg Pasta (plader eller skruer)
1 brev revet muskat/hel nød
Foliebakker enten lånes på centret eller købes i brugsen...
Salater og show lørdag:
Pasta-salat:
resten af pastaen
1 pakke feta-lignende fedte-ost
2 bk tomater
2 agurker
3 peberfrugter
½ kg rødløg
2 salathoveder
evt. græskarkerner
Dressing:
1 liter creme fraiche
1 bundt purløg
1 hvidløg
citron/lime
Tzatziki:
5 agurker
1 liter græsk yoghurt
3 fed hvidløg
Grøn salat:
4-6 bakker blandet grøn salat
Olivenolie
Hvidvinseddike
3 fed hvidløg
1 stærk og 1 mild Sennep
2 bøtter Remoulade
Grill i halve olietønder:
1 liter tændvæske
10-15 kilo grillkul
Hvad siger i til det??