princelarming
9 deltagere

Gå til side : Forrige  1, 2

Go down  Besked [Side 2 af 2]

26The Legendary Lich-Hand League, Liga posts - Page 2 Empty Mangling Midgets mod Underwood N' Ballz Man 2 Feb 2009 - 23:36

Barbar Barber

En klassisk dyst mellem træ-krammende elver-hippier og træ-flækkende dværge-facister!

Dværgene lagde ud med posession i hele første halvej, og det lykkedes enda for dem at sende begge recievers på elverholdet til tælling, så de ikke havde de store chancer for at score i de sekunder, selvom de havde en lille mulighed. Kun 1 Casualty blev det til, og altså 1-0 til dværgene.

Elvernes offence stillede op, dog uden at regne med en scoringschance sidst i første halvej, og trods et quick snap fik de heller ikke udnyttet chancen til en scoring.

Anden halvev gik med et fumlende angreb fra elverne, der resulterede i flere spillere der blev sparket af banen, og endda en lille chance for et recovery af dværgene over to omgange... desværre holdt de til sidst fast og fik løbet bolden i endzone til en scoring. Reducerer 1-1

dværgene havde nu mere end halvdelen af første halvej til at få flyttet bolden til endnu en scoring, og det gjorde de så planmæssigt og rutineret, idet de scorede i kampens sidste sekunder.

resultat

2-1 til Midgets

Midgets 4-1-3-2-2-2-3 = 17 points i alt

27The Legendary Lich-Hand League, Liga posts - Page 2 Empty Rotter vs skovelvere Ons 25 Feb 2009 - 22:29

R-kølle

R-kølle
Menneske Svaneridder

Det var en fin dag med masser af glæde da der blev stillet op til kamp mellem skovelverne og rotternes udvalgte. Det fine vejr så imidlertid ud til at holde tilskuerne fra kampen med mange tomme sæder som resultat. Dette så dog ikke ud til at påvirke hverken elverne eller rotterne der begge virkede spændte på kampen.

Mønten blev kastet og faldt ud til elvernes fordel. De valgte hurtigt at starte som det modtagende hold og kampen blev sat igang. Det ville rotternes fans imidlertid ikke finde sig i og der blev gjort kort proces med dommeren.
Med smuk koreografi kom elverne på plads med to catchers dybt nede på rotternes banehalvdel og deres thrower i en udmærket position temmelig dybt på egen banehalvdel. Elverne må dog være blevet lidt overraskede over rotternes spektakulære hurtighed siden det lykkedes rotternes ubestridte stjerne gutterrunner at løbe ned og stikke deres thrower en på siden af hovedet så han tabte bolden og ikke kunne komme op de næste par sekunder. i løbet af de næste ture lykkedes det rotterne at trampe den stakkels forsvarsløse thrower ud i cas-boksen hvor han måtte blive resten af kampen. Derefter lykkedes det at få kontrol over bolden og rotterne kunne bringe sig i front 1-0.

Kampen forløber herefter ganske flot og der blev scoret på begge sider, skal man fremhæve vigtige højdepunkter må det være at det lykkedes for rotterne at sende begge wardancers i cas-boksen også.

Det endelige resultat blev 4 - 2 til Dazling Dark Destroyers.

Dazling Dark Destroyers 3-2-2-3-3
Underwood'n balls 4-1-1 så vidt jeg kan finde herinde. men rettelse kan være nødvendig.

28The Legendary Lich-Hand League, Liga posts - Page 2 Empty Rotter mod opkomlinge Ons 25 Feb 2009 - 23:14

R-kølle

R-kølle

Endelig blev det tid til at rotternes udvalgte hold skulle vise opkomlingene fra Kill-Kill united hvor skabet skulle stå. Det skulle dog vise sig at blive en større udfordring end først forventet.

Kampen blev sparket igang og i lang tid så det ud til at blive en kedelig kamp med traditionelle scoringer og reelle udfordringer for nogle af holdene. Men med et langt spark lykkedes det United at skabe kaos i Destroyers angreb da det samtidig mislykkedes for den ellers dygtige thrower at samle bolden op. Der blev lagt et hårdt pres på Destroyers og kun gennem spektakulært spil fra både holdets stjerne gutterrunner og holdets thrower som sikrede at Destroyers kunne flytte bolden helt op i den anden ende af banen. Her lykkedes det holdet at trække tiden de afgørende sekunder der gjorde at de kunne ende første halvleg 2 - 2. Dermed kunne Destroyers gå til pause med en lille kant i forhold til United.

Anden halvleg kom godt igang og igen ser der ikke ud til at være store problemer for hverken United eller Destroyers med at få bolden ned i modstanderens endzone. I 7 tur scorer destroyers til 5 - 4 og dermed er United efterladt med 2 ture til at score 2 mål hvis de vil vinde. Destroyers stiller en dyb formation for at forhindre en etturs scoring og United giver op på sejren og søger at stille op til scoring til udligning i sidste tur. Det lykkedes for destroyers at pakke boldholderen godt ind men United havde dog mere end bare et enkelt trick oppe i ærmet og takket være en dygtig frådende linerat der skubbede hele Destroyers opdækning rundt og skubbede boldholderen ud i en position hvor han blot behøvede at undvige en enkelt rotte for at komme ned i endzone. Dermed endte kampen 5 - 5.

Dazling Dark Destroyers 3-2-2-3-3-2

Kill-Kill United 3-3-3-2-2 men der mangler vist noget.

29The Legendary Lich-Hand League, Liga posts - Page 2 Empty Rotter mod ben og lokumspapir Tors 26 Feb 2009 - 0:19

R-kølle

R-kølle

Så blev det tid til kamp mellem de ældgamle sløve khemri og dansende hurtige rotter. Mønten viste at Dazling Dark Destroyers skulle have lov til at starte med angreb og i løbet af kort tid lykkedes det for rotterne at få det første mål i kampen. Nu stod de til gengæld overfor 6/7 runders asen og masen mens Bare bones skulle have lagt et mål ind i slutningen af halvlegen. Det lykkedes dog for rotterne at pille bolden fra Bare bones ellers dygtige thrower og derefter erobre bolden. Men ud af det blå slår et lyn ned i rotternes boldholder og khemri kan igen overtage boldkontrollen. I løbet af de næste ture flyttes bolden stille og roligt ned på rotternes banehalvdel mens der flyver rotter ud af banen efterhånden som de bliver pryglet af de vederstykkelige udøde. Endnu en gang lykkedes det for rotterne at slå bolden ud af hænderne skeletterne men da er der for få rotter tilbage på banen til at kunne gøre en reel forskel og runden efter er bolden igen i Bare Bones besiddelse. I halvlegens sidste sekunder udligner Bare bones til 1 - 1.

Til anden halvleg kan rotterne kun stille 9 mand på banen og dette så ud til at fryde de udøde rigtig meget. Det lod dog til at rotterne havde brugt meget tid i omklædningsrummet på at diskutere hvordan man skulle bryde de udødes angreb. Så selvom de ikke kunne stille fuldt hold lykkedes det for rotterne gennem et ganske spektakulært spil at fravriste Bare bones blitzer bolden og derefter flytte den udenfor skeletternes rækkevidde. Dermed kunne rotterne i kampens anden halvlegs 5 runde bringe sig i front 2-1. Til denne udvikling udtalte Bare Bones træner at sandsynlighedsregningens grundlag var ødelagt samt at Bare bones havde tænkt sig at sætte ny egenrekord ved at score på kun 3 ture. Det skulle i midlertid lykkedes for rotterne at forpurre denne plan og dermed var sejren hjemme.

Dazling Dark Destroyers 3-2-2-3-3-2-3 i alt 18 point.

Bare Bones uvidst

30The Legendary Lich-Hand League, Liga posts - Page 2 Empty Hologofs Hellions vs. Underwooden bowls Tors 5 Mar 2009 - 16:38

Helge

Helge
Menneske Paladin/Troldmand

Så stod der sgu tæææsk på menuen for de ellers så kære elvere!

Elverne lagde dog stærk t ud med et standart 2 turs TD efter at have vundet coin-tosset. derefter var Dværgene i angreb og gjorde ikke den helt store skade, dog gav den, til lejligheden indkøbte Rashnak Backstabber, et lille prik, så han måtte nusses lidt i KO boxen. det blev dog ikke helt til et mål og elverne fik lavet en fin kontra på en forfjumsket pick-up, og så var stillingen 2-0 til Underwooden Bowls! Dværgeme fik så endelig deres angreb i gear og scorede, alt imens Elverne fløj (mis)fornøjet rundt med blå øjne, brækkede næser og knuste tænder! til halvlegen kunne Elverne heldigvis stille 10 spillere da de fik hele 2 stykker ud af KO boxen. på dette tidspunkt var der ellers (inden rullet)4 KO og 2 kasser! 2 halvleg startede med et brag da Dværgenes troldman flamberede 5 spillere og sendte 2 af dem af banen, den en med en forbrændt forfængelighed og den anden med en særdeles slem gang hårpragtsreduktion... derefter brugte dværgene deres vanlige korte ben, lange haler og så videre til at drive gæk med Elverne og fik den efter en laaaang halvleg trukket målet hjem med 5 kasser til Elverne og 5 spillere tilbage på banen...
skaderne var dog ikke så slemme, så Elverne gik efter et 1 turs TD, men fejlede fatalt pga. muterede haler med extra lim på!

Hellions - Underwooden Bowls: 2-2 (Drawus Maximus)